RSS

06 ápr

Akkor kezdjük.

Kedves blogolvasó gyerekek.

Rögtön két közlemény lesz, ebből az egyik elég nyilvánvaló és sokkal könnyebb is beszélni/írni róla, úgyhogy mondom először azt.

2004 szeptemberbében kezdtem el blogolni a freeblogon és bár eléggé megromlott vele a viszonyom az elmúlt 1-2 évben a sok leállás miatt, soha nem jutott volna eszembe átmenni máshova, ha nem jutunk el oda, ahova most. Több, mint 3 hete egy betűt sem lehet elmenteni és teljesen úgy is néz, hogy ez az állapot egyáltalán nem hat meg senkit néhány bloggeren kívül. 8 évet laktam ott és nagyon szerettem, de úgy látom, nincsen közös jövőnk, nem látom magunkat együtt 3 év múlva, ezért léptem és regeltem ide.

Bár nem látszik rajta, de az első 2 Oasis albumot és egy 1,5 órás Avicii mixet végighallgattam, mire olyan lett, amilyen most és azt tudtam magamnak mondani, hogy kicsit már otthonos és elkezdhetem ide írni a mindent. Rengeteg skint felpróbáltam neki, valahogy sosem volt az igazi egyik sem és ezen a mostanin is lesz még mit faragni bőven, úgyhogy bárhogy is fog majd kinézni, ne lepődjetek meg, ha épp elefántos a háttér és zöldek a betűk, akkor az majd azt jelenti, hogy nyomogatom a gombokat és a kódokat.

A másik dolgot azt hittem nagyon kicsit könnyebb lesz felvezetni, mire eljutok ide, de ismét csak beigazolódik, hogy én is tévedhetek. Arról van szó, hogy nem csak a blog, hanem én is elköltöztem CS-től nem kevés meglepetést és bánat okozva ezzel sokaknak. Nagyon sajnálom, hogy úgy alakultak a dolgok, ahogy, de ez tűnt és továbbra is ez tűnik a helyes lépésnek. Az okokról nem szeretnék és nem is fogok írni, akikkel meg kell ezt beszélnünk, azokkal úgyis megbeszéltük már többször, hogy mi és miért van.

Tőletek annyit kérnék, hogy bár a kommenteknek mindig nagyon örülök és remélem a jövőben belefulladok majd a hozzászólásokba, nagyon nem bánnám, ha ezt a témát itt a blogon egyáltalán nem feszegetnénk, akárkiben akármilyen érzéseket is keltettek a fentiek.

Úgyhogy új blogon, új lakásban, de én itt leszek és remélem továbbra is velem tartotok.

 
2 hozzászólás

Szerző: be április 6, 2013 hüvelyk Vágási Feri és Góliát

 

2 responses to “

 1. Németh Gábor

  április 12, 2013 at 09:38

  Szia Avie,

  én egyszer endivajnával kapcsolatban gugliztam (utálom ezt a szót, de most oké), így találtam a blogodra, pár levelet váltottunk is. Ez kb 2007-2008 körül lehetett. Akkor még nem voltál férjnél. Aztán nem írtam többet, de mivel a blog intelligens és humoros, ezért alkalmanként idejöttem olvasni, így nyomonkövethettem az életed ezen felületét. Ebben benne volt a megismerekedésetek, udvarlás, esküvő, nászút, minden, ahogy kell. Még most nőnapra is SIMS-et kaptál.

  Szomorúan olvasok a jelenlegi helyzetről, tényleg nagyon sajnálom, bár soha életemben még csak nem is láttam egyikőtöket sem.

  Őszintén remélem, hogy még vissza tudjátok húzni a poént, remélem, hogy csak egy kis faszságon borult a dolog. A lényeg, hogy kívánok mindkettőtöknek boldog jövőt, akár együtt, akár külön. De ez azért nagyon szomorú.

  Magam 19 éve párkapcsolatban, 12 éve házasságban, 3 gengszter. És még not yet 40!

  Jó hétvégét anyway, élvezd a napfényt!

  Üdvözlettel,
  Németh Gábor

   
 2. Antibaby

  április 8, 2013 at 18:29

  Én csak köszönöm, hogy itt is link lettem. 🙂

   

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s