RSS

11 ápr

Ti sose szivattátok magatokat azzal, hogy olyanokra gondoltatok, hogy ha felkapcsoljátok a fürdőszobában a villanyt, akkor ott lesz egy hulla a kádban, vagy hogy a sötét lépcsőházban áll lesben az erőteljesen meglepődött és/vagy pofánvágott csaj A körből?

Mert én simán és egyelőre csodálkozok is magamon, hogy még nem fantáziáltam semmit az ágy alá, aminek ilyen üres az alja és szerintem akár 3 gyilkos és mellé még mondjuk lapjával 2 kisebb szörny (köztük az emberevő tapír) is simán befér. Az egyetlen beszaratós gondolatom eddig az volt, hogy az ágyból rálátok a bejárati ajróra és az alatta lévő fénycsíkra és mennyire szar lenne, ha a fénycsíkot megtörné 2 sötét folt, merhogy ott áll a valaki, hú!

Pedig az igazi borzongatós élmény a nappali, aminek pirosak a falai és tökre olyan, mintha egy David Lynch film közepén ülnék. Szerencsére még egyetlen törpe sem táncolt el itt mellettem, de biztos ő is az ágy alatt van a gyilkosokkal meg a szörnyekkel (mondjuk lehet jobb lenne, ha tényleg ott dekkolnának, legalább felfognák a port meg minden, elég nagy meló azt a hót nagy ágy alatti felület kiporszívózni).

És hogy mennyire volt okos dolog ezekről így éjfél magasságában értekezni, az hamarosan kiderül, ugyanis most elhagyom a piros szobát és belemászok az ágyba.

 
6 hozzászólás

Szerző: be április 11, 2013 hüvelyk tapír, Tuskó Lady

 

6 responses to “

 1. yankee

  április 15, 2013 at 19:52

  egyszer a panel pincejeben felakasztotta magat egy faszi. Kb. pont akkor halhatott meg, amikor egy bulibol haza ertem. A lepcso elott levo villanykapcsolo viszont nem mukodott, ezert sotetben masztam fel a liftig. Durva volt belegondolni, hogyha egett volna a villany, lehet meglatom brrrr. UTana csomoszor odakepzeltem, hogy ott egy hulla.

   
 2. Pannóca

  április 13, 2013 at 20:21

  én gyerekkoromban képzeltem a falon levő árnyékhoz ítit (pedig csak a függöny meg a csövek árnyéka volt), és maj’ befostam, nagyon féltem tőle 🙂

   
 3. avieee

  április 12, 2013 at 23:03

  😀 örülök, hogy azért még vannak bőven szintén zenészek rajtam kívül:)

   
 4. ac.

  április 12, 2013 at 21:21

  mi a szarért olvasom el én ezt elalvás előtt?! 😀 egyébként igen, simán odaképzelek mindenfélét, főleg elalvás előtt wc-re menet, hogy mi lenne, ha egyszer ülne már ott valami gyilok, vagy ha kinézek a zajokra & lépcsőházi fényekre a bejárati ajtóm kémlelőjén és egyszer majd jól benéz rajta valaki ugyanakkor…

   
 5. weenee

  április 12, 2013 at 08:39

  Ezzel nem, de az alap, hogy nem költözünk kukoricaföld mellé, mert ott jönnek az ufók (Jelek), meg pl. ajtónyitásnál szoktam magam azzal szívatni, hogy ezt most kurva gyorsan ki kell nyitni, mert kerget vmi ufó/zombi.

   

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s