RSS
Széljegyzet
12 ápr

Azon gondolkoztam a buszon reggel, hogy minél inkább rákészülünk egy Glamour napokra (amikor a sok lány megy a sok kuponnal a sok boldba), annál inkább nem nagyon lesz belőle semmi és hogy a mai nap vajon mit tartogat.

Most szépen megvettem a Glamourt, hetekkel ezelőtt kiblokkoltam a naptáramat is ma délután kettőtől, megkerestem a Libri törzsvásárlói kártyámat, a Libri vásárási utalványokat, hoztam extra szatyrokat, felvettem a vásárláshoz ideális ruházat (deszkás cipő, farmer és olyan felső, amit könnyű le- és felvenni, ha esetleg úgy alakul, hogy próbálni kell), a lányokkal több tervet is készítettünk, hogy akkor lehet hogy már délben kiugrunk ebéd helyett az egyik helyre és akkor délután hol folytatjuk és ki és hogy és mikor csatlakozik, mikor a dolgozóbe belépvén pofán baszott a felsimerés, hogy mivel lapos talpú cipő van rajtam és ehhez nem vehetem fel a Barbie színű partitáskát, ezért igen körültekintően táskát is váltottam, amibe még volt annyi eszem, hogy telefont, bérlet és kulcsot tegyek, de a pénztárcám úgy benne maradt a Barbie táskában, mint Bravo olvasóban a matekfüzet spirálja.

 
3 hozzászólás

Szerző: be április 12, 2013 hüvelyk Tuskó Lady

 

3 responses to “

 1. avieee

  április 13, 2013 at 08:43

  Pannóca, a helyzet remekül látod és bevallom mi is ugyanezeket vonjuk le minden egyes alkalommal, de mi hinni akarunk a rendszerben és újra és újra megpróbáljuk:]

   
 2. Pannóca

  április 12, 2013 at 07:51

  én azt vettem észre, hogy amikor valamilyen kupon napok, akciók vannak, akkor előtte árat emelnek, hirtelen eltűnnek a normálisabb darabok is. ráadásul tömeg van.
  épp a minap szivattam meg magam egy ilyennel, volt kuponom, odamentünk ketten, csak elbsztuk az időnket, semmi jóság nem volt, baromság

   

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s