RSS

14 ápr

Ahhoz képest, hogy milyen ámokfutást vittünk végbe Jucussal 2007 őszén/telén, miután hazaköltöztem és megkezdtük a durván élünk nevű projektünket, nagyon szolidan tengetem napjaimat.

Múlt hétvégén például a lábam sem tettem ki a lakásból, hanem az ágy, a számítógép melletti szék és a tv-vel szemben lévő kanapé között forogtam, néha a hűtőt érintve és hétköznap esténként sincs sok változás a programban.

Ma hajnalban pedig kiderült, hogy jobb is, ha meghúzom magam: az volt ugyanis, hogy elmentem darenbézre dudorogni, remek volt a buli, összefutottam egy halom ezer éve nem látott jobbnál jobb arc ismerőssel (az egyiknek még egy lányt is felszedtem kb. fél perc alatt, akkora mágus vagyok, teljesen megéri velem csajozni), de amikor reggel 4-kor indultam a dzsekimért, elém állt egy tag, akit életemben nem láttam, életemben nem hallottam róla, de hogy állítása szerint ő CS országos haverja 75 ezer éve (nem) és elkezdett engem osztani, hogy én mekkora egy szar szemét szar alak vagyok, amiért elköltöztem. Tisztában vagyok vele, hogy sokan és nagyon haragszanak most rám, és egyem meg, amit főztem, és minek mentem hozzá és mire számítottam és most mégis mit várok, de ez azért elég váratlanul ért.

Csak szombaton háromszor lettem elővéve, hogy én ezt mégis hogy képzelem (csak a fentinél finomabb formában) és tudom, hogy mindenkinek sokkal könnyebb lenne, ha lenne egy rövid válaszom a miértre. Ha azt hazudnám, hogy eljöttem, mert hónapokon át folytattam heves viszonyt egy fess vámügyintézővel, akkor legalább simán lennék egy rohadt kurva, de így konkrétumok nélkül nem csak köcsög vagyok, hanem agyalágyult is, akiről nem lehet tudni, hogy mitől ment el az esze.

Mindenesetre én tudom, hogy mitől ment el, CS-vel is rengeteget beszélgettünk róla és ha őszinte akarok lenni, akkor azt mondom, hogy rajta és saját magamon kívül nem is tartozok másnak magyarázattal, úgyhogy én az ügyet a publikum részére ezennel lezárnám.

Aki ezt elfogadja, annak nagyon megköszönöm, aki nem, az meg majd max. kiabál velem egyet a kocsmában.

 
9 hozzászólás

Szerző: be április 14, 2013 hüvelyk tapír, Tuskó Lady

 

9 responses to “

 1. epyc

  április 16, 2013 at 07:05

  De most gondold el, hogy ő mennyi ideig állhatott ott, hogy végre gyere már a kabátér’ és ő megmondhatja neked a valót.

   
  • avieee

   április 16, 2013 at 19:07

   :DDD Amúgy vita közben kiderült, hogy elvált, mert a feleségét nyomta a menedzsere (mármint a srác menedzsere), én azért kicsit sejtettem benne, hogy valahol ez azért az ő asszonyának is szólt.

    
   • yankee

    április 17, 2013 at 18:51

    monnyon le…

     
 2. yankee

  április 15, 2013 at 19:45

  gyere fel PestNEK 🙂

   
  • avieee

   április 15, 2013 at 20:41

   mikor vasárnap hajnalban hazaértem, teljesen motiváltam léptem be a lakásba, hogy aztán na én most jelentkezek egy hajós melóra és sose láttok soha többet, de aztán inkább voltam álmos, mint eltökélt, úgyhogy egyelőre még nem lett semmi a dologból:(

    
 3. tothgya

  április 15, 2013 at 18:44

  fess vámügyintéző az férfias szakma?

   
  • avieee

   április 15, 2013 at 20:40

   férfiasnak férfias, csak nem túl raj….hazudhatnék én is jobbat igazán.

    
 4. dzsedaj

  április 14, 2013 at 23:38

  off: amúgy direkt “Hoszzászólás” és “Hozzászóláss”?

   
 5. dzsedaj

  április 14, 2013 at 23:37

  lájf iz krúl.

   

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s