RSS

05 máj

Ahhoz képest, hogy általában két pofára zabálom a könyveket, az elmúlt hetekben egyáltalán nem ment az olvasás, mert mindig inkább néztem a falat (ami tök yo, hogy ilyen kék és most már belinkelem, mert kb. hetente használom és mindig elszontyolodok, hogy senki nem érti ezt a rettentően frappáns referenciát) és az élet nagy kérdésein rágódtam, hogy akkor most mi és mikor és hogy és hány éves a kapitány és okosabb vagyok-e, mint egy ötödikes? A választ továbbra is csak az utolsó kérdésre tudom, de én bizakodó vagyok és azért nézegetem a piacot, hogy majd ha tudok a betűkre is figyelni, akkor mit lesz majd érdemes.

Éppen a brands.hu-n láttam, hogy vannak könyvek ócsóér’, megvizsgáltam hát, hogy mi a kínálat, és akkor futottam bele ebbe:

forro_tulorak

Ez a cím és az a hetykén odavetett figyelmeztetés nagyon felkeltette az érdeklődésemet és elolvastam, hogy miről van itten szó. Ezt írják:

“A nagymenő Atlantic Energy olajcég londoni központjában irodai románcokról pletykálnak a folyosón. Itt dolgozik Stella, aki két gyermeke felnevelése mellett küzdötte fel magát vezető pozícióba, és Bella Chambers, a fiatal titkárnő, aki egyedül neveli kislányát. Mindketten titkos viszonyba bonyolódnak munkatársaikkal, Stellát egy fiatal gyakornok, Bellát pedig a saját főnöke csábítja el (aki természetesen nős, és esze ágában sincs válni). Bár Stella és Bella is elbűvölő és intelligens, mégis olyan férfiakkal kezdenek, akikre rá sem hederítenének a cégközpont falain kívül… Vajon mi teszi mégis olyan ellenállhatatlanná az olajcég macsóit? És főképp: megéri kockáztatni értük a karriert és a családi békét?”

Stella és Bella, akik rámennek az internekre meg a menedzserekre, oh my lord. És rögtön az volt az első gondolatom, hogy _ezt_ el kell olvasnom, aztán meg, hogy egy ilyet kell írnom. Majd adok neki valami Buja készenlét, Huncut bérpapír, Érzéki részmunkaidő vagy Vadító gyermek után járó munkaidő-kedvezmény címet és nagyobb siker lesz, mint a szürke bármelyik árnyalata.

 
4 hozzászólás

Szerző: be május 5, 2013 hüvelyk zsö

 

4 responses to “

 1. Pannóca

  május 7, 2013 at 18:52

  én 1-2 ilyennel találkoztam csak, de azok egyáltalán nem szexi dolgok voltak, inkább a gusztustalan “fúúúj wáá brr miért hogy van ehhez gyomra áh ez hülye hogy teheti” kategória. bár ahogy írod ez is valami ilyesmi, hogy olyanokkal kavarnak akikkel amúgy nem tennék… el kell ütni valamivel az időt? na de bármivel… biztos, magas ez nekem

   
 2. KiCsoda

  május 7, 2013 at 16:04

  Amikor a könyvet élőszóban említetted simán úgy értettem, hogy “Túrórák”, kicsit csodálkoztam, de nem eléggé. Viszont egész jó cím, ha akarod ingyé’ odadom alcímnek a Huncut elektronikus bérpapír alcímeként.

   
 3. dzsedaj

  május 6, 2013 at 17:24

  csak írd le az elmúlt pár évet a bármelyik multinál, ahol eddig dolgoztál/tunk/bárki dolgozott… ha egymásra is rámennek, én is elolvasom

   
  • tothgya

   május 7, 2013 at 17:28

   ha dolgoztál nem multinál, azt is leírhatod, ilyen téren nem nagyon van különbség a munkahelyek között

    

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s