RSS

11 máj

Tengernyi csalódottsággal átitatott óbazmegeztnemhiszemel állapot okoz minden egyes alkalommal az, amikor kilépek a házból, megteszem az első pár lépést a hosszú utamból és akkor tapasztalom, hogy nincs elég anyag a zenelejátszóban, hogy működtesse azt.

Az elmúlt 10 évben egyébként visznonylag ritkán értek ilyen meglepetések, mert az mp3 játékos és az ipod is jelzi, hogy hohó, hamarosan szó szerint is vége a dalnak, tőccsél, de elfelejtettem odatenni főni és így tegnap reggel feltörtek ezek az egykori nyomasztó emlékek, amikor battyogsz a walkmannel és hirtelen minden lassúvá és vontatottá válik és tudod, a vég már itt van, de egy bolt, ahol árulnak ceruzaelemet, nincsen sehol, és ha van, akkor ott meg csak kurva drága Energizert lehet kapni és nincs is nálad annyi pénz. Szintén szörnyű élmény volt minden alkalom, amikor a nap végén benyúltam a walkmanért a táskámba és láttam, hogy napközben okosan rábasztam valami szöveggyűjteményt és benyomódott az egyik tekerőgomb és nyilván pillanatokon belül lemerült.

Biztos az ilyen nyomasztó emlékek hatására lettem olyan hülye, hogy mikor a héten felhívott egy fejvadász, hogy ők keresnek fontos embert, ahelyett, hogy előadtam volna, hogy bizony aztán tényleg én vagyok a faszagyerek, őszintén bevallottam, hogy igazán nagyon örülök, hogy rám (is) gondoltak, de meglátásom szerint alkalmatlan lennék a feladatra (pedig nem is sofőrt kerestek, hanem).

Legközelebb majd hagyom, hogy ezt az alkalmassági kérdést ők döntsék, el, de addig elmondom, hogy én ugyanezt simán megcsináltam fiúkkal is. Még egyszer borzasztó régen, mikor 20 kilóval kevesebb voltam, írt valami béna társkeresőn K. Gergő, akibe gimiben kb. minden második csaj bele volt zúgva, ő volt _A_ jópasi és küldött egy üzenet, hogy heló mizu, és én megírtam neki, hogy szerintem nem engem keres, mert hónapokig sírtam volna, ha találkoztunk volna és megláttam volna a csalódottságot az arcán, hogy csak én vagyok az. Pedig nekem még csak nem is tetszett soha.

 
Hozzászólás

Szerző: be május 11, 2013 hüvelyk Tuskó Lady, xbox

 

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s