RSS

24 máj

Nahogy a Balatonnál nagyon yo volt lenni.

Első este sütöttünk szalonnát és életemben először yol csináltam. Nekem ehhez általában nincs türelmem, mindig hótra unom tartani a nyársat a tűzbe, hogy csorogjálmáán’, és nyomkodom a szenes szalonnát a kenyérre és csak ilyen fekete pacás valami az eredmény, és olyankor felállok és otthagyom és valaki más megcsinálja nekem, de most olyan tüzet raktak a lányok, hogy hajaj, nem ömlött a pofámba és teljesen higgadtan sütögettem a pecsenyémet és ha lenne olyan, hogy hogyan süssél szalonnát határozó, az egyes ábránál az én szalonnám és kenyerem szerepelne, ezt minden beklépzeltség nélkül állíthatom.

Másnap ilyen pálcikára szurkált cuccokat csináltunk és nagyon yol néztek ki azok is, le is fotografáltuk a munkánkat és kitettük büszkén a fészbukra. Alig érkezett meg pár lájk, elkezdett esni az eső, és mi ott álltunk négyen, kettő napernyőt tartva a kerti sütögető fölé. Próbáltunk forecastolni, hogy most eláll, nem áll el, rosszabb lesz, nem esik ez még annyira, aztán csak az lett, hogy ábasszameg menjünk be, ez így csak nem adja.Viszont pont akkor kezdődött az Eurovízió, úgyhogy nem volt nagy baj, hogy be kellett menni, megnéztük a sok remek előadót és szurkoltunk Sanyinak (nálunk egyébként a görögök nyertek).

Ezután nem volt komoly főzés, viszont nagyon sokat pocoltunk és én kincset is találtam: évek óta kerestem egy könyvet, Patricia Highsmith-től a Két idegen a vonatont és ott vigyorgott rám a nyaraló polcán, úgyhogy a seggére is vágtam 3 nap alatt. Annyit tudok javasolni, hogy ha valaki felajánlja a vonaton, hogy nyírjátok ki egymás ellenségeit, akkor ne menj bele, mert nem lesz yo vége.

Meg társasoztunk is és játszottunk ország-várost és ilyenkor lehetett nagyon sokat nevetni meg ország-város közben veszekedni, hogy mit lehet elfogadni és mit nem.

És pár nap Zamárdi után átmentünk Siófokra, ott volt a kuponos apartmanunk, ami nagyon yol nézett ki, ilyen tök új 2 szobás izé nagyon szépen berendezve. Már előre kitaláltuk, hogy majd milyen fancy helyekre megyünk Siófokon vacsorázni, de az első ott töltött délután annyira bezabáltunk uszonnára kacsazsíros teszkós tigrisbuciból, hogy végül csak 1 este mentünk a civilizáció közelébe és akkor meg annyira röhögtem, hogy már folyt a könnyem, fájt és majdnem behánytam.

Meg nem is kellett menni onnan sehova, az apartamnnak volt kertje, oda ki lehetett feküdni, bent meg volt jakuzzi meg szauna meg medence. Életemben először nem csaltam szaunázás után, ahogy kimentem a melegből, másztam bele a hideg medencébe és nagyon büszke voltam magamra. Másodjára viszont már nyilván nem csináltam meg, elég volt nekem ez az egy alkalom, hogy rajnak érezzem magam, úgyhogy beálltam a zuhanyba, hogy majd akkor azzal. A kezembe vettem a zuhanyrózsát, vártam, hogy mi történik, erre elkezdett rám ömleni felülről a víz, azután meg oldalról, én meg álltam ott a rózsát szorongatva, mint egy balfasz, hogy vidéki vagyok én ezekhez a modern dolgokhoz (Janikovszky Éva írt egy egyszer egy nagyon vicceset arról, hogy ha ez ember utazik, akkor a különböző fürdőszobákban milyen nehéz vizet fakasztani, olvassad el yol majd egyszer).

Meg ittam sört, bár tudom, hogy nem számít, mivel meggyes és feketeribizlis volt. Meg láttunk nyest és attól eltekintve, hogy mi is nagyon megijdetünk a nyesttől, meg ő is tőlünk, nagyon aranyosak nézett ki ott a sötétben.

De a lejobb az, hogy rengeteg szállóige született és ma kétszer röhögtem el magam hangosan és többször vigyorogtam halkan, mikor eszembe jutott, hogy.

Nem volt annyira yo tegnap visszajönni, de ma legalább ettem tonhalas Subway-t és hát azért ez is valami.

 
Hozzászólás

Szerző: be május 24, 2013 hüvelyk cheerleader, Hawaii, nyuszi

 

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s