RSS

05 jún

És hogy milyen egyedül lakni?

Én mindig is imádtam egyedül lenni, úgyhogy azzal nincsen gondom, hogy jaj, nincs kihez szólni, meg megleptem magamat azzal, hogy egyáltalán nem féltem még itt egy percet sem. Bár azt azért hősiesen bevallom, hogy nem vívom ki a sorsot magam ellen, pl. a Mulholland Drive-ot is annyira megkívántam valamelyik nap, de nem merem este megnézni, pedig láttam sokszor, nem is félelmetes, meg tudom, mikor jön elő a nagyfejű a kajálda mögül és mikor lesz a hulla, de úgy gondoltam, hogy egyelőre nem kockáztatok, biztos, ami biztos.

Amihez eddig segítség kellett, az a hálózat kiépítése volt a piros szobában meg a raj új porszívómat se tudtam volna egyedül elcipelni, felhozni meg összerakni (tegnap kipróbáltam, szív, mint a kurvaélet!). Hogy biztosan yol választottam, igazolja az alábbi:

avie: Vettem délután egy porszívót!
R: Milyen színű?
avie: Piros.
R: Na, az jó!

Egyedül ott vagyok most elakadva, hogy valamiért egy hete nem nagyon megy a wifi, meg nem tudom elővenni a fürdőköpenyemet, mert annyira rázártam az ajtót a törcsis szekrényre, hogy 2 napja lehetetlen kinyitni és reggelente meg megfagyok az ilyen kis magam köré tekert cuccban. Ma már nekimentem feszítőeszközökkel, így sem jártam sikerrel, de nem adom fel: valaméknap is annyira igazgattam a dolgozóban a zakómat a tükörben, hogy mikor így 2 oldalt megfogtam és meghúztam, hogy na, fasza gyerek vagyok, simán eltéptem, úgyhogy itt van bennem a huligán, csak elő kell csalogatni itthon is.

 
4 hozzászólás

Szerző: be június 5, 2013 hüvelyk Consuela, nyuszi, Tuskó Lady

 

4 responses to “

  • dzsedaj

   június 6, 2013 at 18:23

    
 1. dzsedaj

  június 5, 2013 at 22:10

   
  • avieee

   június 6, 2013 at 07:59

   Ettől csak az lenne jobb, ha azt suttognák a telóba, hogy “seven days”.

    

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s