RSS

03 Júl

Pont azon gondolkoztam ma délután a szemétledobó felé menetben, hogy ezelőtt még sosem éltem olyan háztartásban, ahol nekem kellett volna kivinni a szemetet, fizetni az albérletet és az internet, és hogy alapjában véve egész yol elboldogulok egyedül is, amikor jött az első olyan helyzet, hogy egy kicsit azért beszartam, hogy jajmilesz.

Este 8 magasságában éppen ártatlanul helyet változtattam (kanapéról számítógép elé), amikor láttam villanást, hallottam hangot és eltűnt az áram. Fetrengős mackót és kapucnis pulcsit öltöttem magamra, hogy na akkor kiderítem, hogy a kiégett égő baszta-e ki a biztosítékot vagy esetleg áramszünet van és nagyon bíztam az utóbbiban, de ahogy kiléptem a folyósóra és láttam, hogy ég a vellany, eléggé világossá vált, hogy akkor nekem itt most ilyen dobozt kell majd keresni és Mel Gibsont megszégyenítő döntési képességgel kell majd valamelyik kapcsolót bekattintani/gombot megnyomni/ piros vagy kék vezetéket elvágni.

A folyosón meg is találtam a szekrényben 2 dobozt, egyiken a kapcsoló felfelé állt, a másikon lefelé, huhú, melyik a yo, mi a megoldás? A lakáshoz közelebbit felkattintottam abban a reményben, hogy mire visszamegyek a lakásba, még a kiégett égő is égni fog, de lófasz sem történt.

És hogy nincs több tippem, én ezt innentől kezdve nyilvánvalóan nem tudom egyedül megoldani, de most mi a következő lépés? Kit hívjak? Mentőt, tűzoltókat, ghostbusterst? A megoldás végül magától értetődően pofonegyszerű volt, felhívtam a tulajt, aki kb. 4-ik csörgésre fel is vette, mondtam, mi a helyzet, mondta, hogy bent is van egy doboz, én székre álltam és ahelyett, hogy onnan egy nagyot kiáltottam volna, egy távirányítóval visszakattintottam a kapcsolót és jött az áram, de én ettől a helyzettől valahogy teljesen megilletődtem.

Mi lett volna, ha este 10-kor a hót sötében csinálja ezt velem? Ha a tulaj nem veszi fel a telefont? Ha a gyilkos kihasználja ezt az időszakot és hullát rejt a kádba? Vagy bemászik a szekrénybe?

És egyáltalán hogy vagyok képes ennyit írni arról, hogy kialudt a lánpa?

 
2 hozzászólás

Szerző: be július 3, 2013 hüvelyk Magdi anyus, Paris Hilton

 

2 responses to “

 1. Pannóca

  július 4, 2013 at 09:45

  a megoldás, hogy ne élj tovább ilyen háztartásban 🙂
  vagy nincs valami jófej szomszédod? nálunk W a férfi a szinten, a szomszéd néniknek is mindig ő segít ha elromlik a kapcsoló, a telefon vagy akármi 🙂
  egyébként én se tudom jól kezelni az ilyen helyzeteket, dolgokat, mint szemétlevitel, barkácsolás-szerelés, techakármik stb, és én se érzem magam egyedül jól/biztonságban, ezért is kellenek a férfiak, na.

   
 2. P0sz

  július 3, 2013 at 19:37

  Először mindig nézd meg, nem bújt-e a hűtőbe.

   

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s