RSS

05 Júl

Mivel a mai szabadságom alatt még nem sok mindent csináltam azon kívül, hogy fáj a fejem attól, hogy az idő nem tudja eldönteni, hogy most akkor meleg lesz vagy hideg, gondoltam elbeszélem nektek, hogy hogyan nem jutottam el kétszer Neoton koncertre, ez legalább majd nektek lesz rossz.

A Neoton azért elég menő volt, amikor ovis voltam, volt egy halom kazettánk tőlük, amiket hallgattunk is elég gyakran és amikor alsós voltam, minden szőke, hosszú hajú csaj és 2 barátnője Neoton volt a Tátikán. Természetes, hogy engem is elkapott a hájp és tesómmal együtt nagyon örültünk, amikor anyukám mondta, hogy megyünk Neoton koncertre. És hogy ú, igazi koncertre megyünk és ott lesz Csepregi Éva és mennyire yo lesz. Megvolt rá a jegye az egész családnak, még arra is emlékszek, hogy ilyen fehér alapon valami kékes színnel volt halványan a jegyre nyomtatva a Neoton és Éván valami farmerdzseki volt.

Aztán jött a koncert napja és mi nem mentünk.

És hogy miért, azt nem mondta meg nekünk senki, de ez egy olyan elvarratlan szál maradt, amit Tesóval azóta nem tudunk feldolgozni és megérteni és évente olyan 3-4 alkalommal felhozzunk otthon a témát, hogy de tényleg, miért nem? És anyukám állítja, hogy tényleg nem tudja és mivel úgy tűnik, hogy nem volt mögötte semmi komoly indok, ezért ezt egy kicsit sosem tudtuk megbocsátani.

Szerda reggel viszont csörgött a telefonom és anyukám hívott azzal, hogy “megtaláltam a koncertjegyeket!”. És hogy jön ide csütörtökön a Neoton, mennek Tesóval, megyek-e én is, én meg mondtam, hogy hát persze.

És az volt a terv, hogy a kollégákkal beülünk valahova és utána beptólom, ami huszonakárhány éve kimaradt, de kiderült, hogy mindenki jön limonádét inni, aki aznap dolgozott és akkor úgy gondoltam, hogy biztosan nem akarok majd felállni fél óra után, ezért most én fordítottam hátat a Neotonnak.

Helyette majdnem éjfélig ittam a málnás törpi szörpit, a világot megváltottuk vagy háromszor és ismét tanultam valamit a Panteráról:

pantera_nails

Úgy gondolom, a Neotonnal már nem leszünk egymáséi, hogy mindig rossz helyen, rossz időben, de hát úgysem a Neoton az egyetlen, akik.

 
Hozzászólás

Szerző: be július 5, 2013 hüvelyk Tuskó Lady, Zenebutik

 

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s