RSS

26 aug

Azt gondoltam, hogy alapvetően azzal van a baj, hogy teljesen hidegen hagynak azok a dolgok, amik nememre és koromra való tekintettel _kellene_, hogy foglalkoztassanak, de aztán rájöttem, hogy engem igazából semmi nem érdekel. Rengeteg szabadidőm van, amit nemhogy hasznosan, de még haszontalanul se sikerül eltöltenem, valamint fél éve semmi olyat nem csináltam, amire büszke lehetnék, de főleg azért, mert fél éve igazából nem csináltam semmit.

A múltkor mondjuk elmentem önkénteskedni egy suliba, ahol a színpadjukhoz le kellet ilyen fogantyús smirglivel smirglizni 75 csilliárd deszkát, de utána hazamentem és még mazsoretteztem egy koncerten elkapott dobverővel (azóta se mentünk dobórára, pedig lehet égi jel volt, hogy fel kellene őket hívni?) és azóta (5 nap) totál használhatatlan a jobb hüvelykujjam, úgyhogy mehh.

Yo dolgomban nem visz előre semmi és egyszerűen nem találom, mi lenne az, ami (bár tekintve, hogy tegnap este a környéken fejbe lőttek egy tagot, a szimpla túlélés nem is tűnik olyan egyszerű feladatnak).

Úgyhogy amíg megtalálom az élet értelmét, addig ma reggel arra jutottunk, hogy látván, hogy az ultrák (hölgynézők kedvéért: azok a szurkolók, akik _nagyon_ szurkolnak) nem jelentek meg egy Loki-Fradi meccsen sem a regisztrációs hiszti miatt, betöltjük az űrt és létrehozunk egy szurkolói csoport (én fogok dobolni, eddig ennyi a biztos). Már gondolkozunk a neven, hogy mi legyen, de nem tudtunk egyelőre dönteni, úgyhogy segítsetek alant az egyik gonb megnyomásával vagy a kommentbox szakszerű használatával:

 
7 hozzászólás

Szerző: be augusztus 26, 2013 hüvelyk cheerleader, Katarina Witt, Tuskó Lady

 

7 responses to “

 1. dzsedaj

  augusztus 26, 2013 at 20:27

  a Rosszcsont már foglalt, https://www.youtube.com/watch?v=3lJJR_8FqP8 legyen mondjuk a “Eljöttünk volna, de mind otthon pocolunk”?

   
  • avieee

   augusztus 27, 2013 at 19:57

   Dee a RosszcsontOK még nem foglalt, viszont be kell látni, hogy az “Eljöttünk volna, de mind otthon pocolunk” fedi le legjobban a valóságot.

    
   • Lencse

    augusztus 29, 2013 at 11:55

    “Eljöttünk volna, de mind otthon pocolunk” – hát ez inkább a mostani ultráknak lenne jó név, sőt, küldök majd egy levelet a Szívtipróknak, amiben felvetem, hogy minden meccsen legyen kint egy “Eljöttünk volna, de mind hisztis punikák vagyunk”-molinó.

    (remélem, kevés ultra olvassa rendszeresen az Avie blogot :D)

     
 2. Pannóca

  augusztus 26, 2013 at 19:37

  zsírdílersz

   
  • avieee

   augusztus 27, 2013 at 19:56

   Ah, úgyis mindig kell a női szekciónak is rész, majd ez lesz a hölgyszurkolók gyűjtőneve:] Kezdünk összeállni!

    
 3. P0sz

  augusztus 26, 2013 at 15:15

  Mild Office Hooligans

   

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s