RSS

25 okt

Mikor alsós voltam, hót menő volt a Légy jó mindhalálig musical. Országos szinten Szinetár Dóra volt a fő Nyilas Misi, nálunk meg a Kölyökidős heartbreaker Dózsa Gergő volt az egyik és én is vele láttam (mármint anyukámékkal láttam, csak ő volt épp aznap Mihály, de értitek ti ezt) és utána sok évvel később egy gimibe jártam vele és nagyon büszke voltam magamra, mikor egyszer beállt elém a sorba a menzán (talán ez volt az első komolyabb celebspottingom).

dózsagé

Na de onnet jutott eszembe, hogy a dolgozóban említették, hogy Debrecenben újra előszedik és decembertől műsoron lesz és remélem minél többen megnézik, mert egyik vágyam, hogy ha csinálok egy filmet, akkor a kocsmában a részegek egyszercsak elkezdik énekelni, hogy pápápá-pálinkaaaa! és csinálnak hozzá ilyen jazzkezes-ugrálós koreográfiát és akkor majd azt gondolják, hogy vicces vagyok, nem pedig azt, hogy totálisan hülye, ami pedig végülis igen. Egyébként amit mi Tesóval szoktunk idézni, az a “még egy ilyen humor, s fejeden egy dudor”.

De aki fel akar zárkózni már december előtt, annak itt az egész debreceni előadás olyan 1991 magasságából Pető Pisti főszereplésével, enjoy the csontváz from da szekrény.

 
1 hozzászólás

Szerző: be október 25, 2013 hüvelyk kizsdobos, zsö

 

One response to “

  1. MrW

    október 25, 2013 at 22:53

    nekem osztálytársam volt általánosban Dózsa Gergő, és a kölyökidő előtt is heartbreaker módban nyomta

     

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s