RSS

05 dec

Valamelyik tudományos honlapon olvastam egyszer egy olyan jellemzést a csillagjegyemről, hogy én mint szűz, még magamnak se merem bevallani és így egyúttal fogalmam sincs, hogy mit érzek, mit akarok és mit gondolok, ezért inkább próbálok mindenhol utánaolvasni, utánaszámolni, totálisan elképesztő és a valóságot teljesen nélkülöző analógiákat alkotni, meg mindenkit megkérdezni meg mindenféle professzionális módszerrel megfejtni a talányt, hogy mégis mit akar a költő és hogy mi legyen a következő lépés.

A professzionális módszerek közül az egyik kedvencem a Should I do it? nevű oldal, ahova be kell írni a kérdést és az oldal megmondja, hogy akkor igen, csináljad, vagy nem, eszedbe se jusson. Ha már így együtt vagyunk (ti, a tégla és én), akkor elárulom, hogy nem egy akciót kezdeményztem már egy Yes gomb hatására. Hazudnék viszont, ha azt állítanám, hogy közel azonos számú valami hiúsult meg a No gomb miatt, mert ha ez jön ki, akkor meg úgy vagyok vele, hogy ah, nehogy már egy ilyen hülye oldal mondja meg nekem, hogy mit csináljak. Egyébként érdekes lenne egyszer próbaképpen egy vállalat vezetésének összes döntését csakis erre az oldalra alapozni és megnézni, hogy mi sül ki belőle, okozna-e nagy változást vagy lehet fel se tűnnek senkinek.

A másik meg a szofisztikált Nők Lapja Café oldalon van, ahol a jós medve megmondja a tutit, csak fel kell tenni egy kérdést, adni 3 lehetséges választ és a medve így belezabál tányérokba és utána megjelenik a monitoron a válasz az élet minden kérdésére. Ma különösen nehezet kérdeztem, mert ezt a választ kaptam:

2013.12.05.

De most őszintén, ha már a medve se tudja, akkor én honnet tudjam?

Hogy legyen egy kis aktivitás, lehet tippelgetni, hogy mi lehetett a kérdés, akár alant, akár a kommentboxban:

 
2 hozzászólás

Szerző: be december 5, 2013 hüvelyk okosabb, mint egy ötödikes

 

2 responses to “

 1. dzsedaj

  december 7, 2013 at 16:33

  na hátha duplán megy el

  hehe.

   
  • avieee

   december 8, 2013 at 23:09

   Ezt akartam posztolni, de így már nem:(

    

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s