RSS

03 jan

Ma rettenetes nagy mértékben átbasztak az interneten és még nem tudom eldönteni, hogy az a rosszabb, hogy mennyire meg vagyok még mindig szeppenve, vagy az, hogy nem értem, hogy lehettem ennyire végtelenül hülye.

Leírom azért, hogy mivót, bár nektek biztos több eszetek van, nem ebből fogtok tanulni.

Van a Paypal nevű szolgáltatás, ilyen online fizetős okosság, imádom, szeretem, évek óta használom elég gyakran netes vásárlásra.

És hogy akkor ma kaptam tőlük egy e-mailt, miszerint 3-szor megpróbáltak valakik sikertelenül belépni az accountomra erről és erről az ip címről és én 24 órán belül kötelező jelleggel a megadott linken lépjek befele, különben inaktiválják az accot.

Én még először hálát éreztem, hogy jaj de yo fejek, így vigyáznak a pénzemre, és kattintottam is, hogy belépjek a Paypal adataimmal. Sikertelenül. Na és akkor néztem szét. Hogy ha már rákattintottam a linkre, akkor ott felül kurvára nem kéne annak lennie a hosszú cuccban, hogy http://ange1997.co.jp.

És hogy ó, édes fiam, hát nem is azon a mélcímen fut az accountom, mint amire jött az e-mail. Hogy nem véletlenül volt gyanús a nyelvtani hiba az utolsó sorban (pedig tipikus ázsiai hiba, amikor a harmadik alak helyett is az elsőt használják). Én meg mindezen intő jelek ellenére egy fiszemfaszom oldalra minden akadály nélkül bepötyögtem mindent, amivel bárki beléphet a nevemben és vásárolgathat, amíg csak a készlet tart.

Innentől kezdődött a versenyfutás az idővel, hogy na akkor kurvagyorsan megváltoztatni Paypalon a login e-mailt és a jelszót és mivel nem vagyok okos és a Paypal jelszó és az e-mail jelszó megegyezett, és tudtam, hogy ezt ők is tudják, hogy ez általában így van, akkor gyorsan e-mail jelszót is változtattam és közben nagyon erősen reménykedtem benne, hogy ebben a 4 percben még nem szívtak le az utolsó fillérig.

Mindig nagyon hülyének néztem azokat, akiket neten át lehetett verni és nagyon okosnak hittem magam (mint mindig), hogy én aztán nagyon ügyesen kezelek mindent, de a mellékelt ábra szerint kurvára nem.

És nagyon szeretném felpofozni, akiktől jött a mél, hogy hát nem szígyellitek magatokat, de ők biztos fele annyira se, mint én magamat.

 
3 hozzászólás

Szerző: be január 3, 2014 hüvelyk okosabb, mint egy ötödikes, tapír

 

3 responses to “

  1. dzsedaj

    január 6, 2014 at 12:47

     
  2. R.

    január 3, 2014 at 19:26

     

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s