RSS

09 jan

Nem csak azért vagyok végtelenül szomorú, mert nem sikerült hozzám beapplikálni az RTL2-őt, hanem mert sok szervezés után hazajöttem hót hamar a nagy lófaszért.

Beállított a szerelő ember, hogy na ő itt van, de kinél van kulcs a házban lévő elektromos szekrényhez. Hát mondom mit tudom én. Lement a földszintre, megkérdezte a boltost, aki felküldte egy lakásba, ahol nem voltak otthon, aztán felhívott egy cetlire kiírt számot, hogy majd az a közös képviselő, aki tudja, de ő meg nem vette fel és hogy akkor mikor jöjjön megint és hogy akkor addigra szerezzek kulcsot. Márminthogy én.

Mondtam neki, hogy egyáltalán nem vagyok motivált annak irányába, hogy én még egyszer egy egész napszakot elbasszak rájuk, valamint az kurvaélet, hogy nem fogok itt mindenféle közös képviselők után szaladgálni meg hívogatni őket, hogy ugyan már hol a kulcs és mikor tudják nekem ideadni és én mikor tudom nekik visszaadni.

És mikor a szerelő mondta, hogy az ügyfélszolgálatossal akkor egyeztessek új időpont, amellett, hogy közöltem, hogy szerintem nem akarok új időpont, mondtam neki, hogy amúgy nekem az se lett volna baj, ha ezt a rengeteg kört le kell futnom, mert akár azt is megértem, hogy ez a sok nyomozás nem az ő feladatuk, de akkor faszér nem mondták ELŐRE, hogy bazmeg te kurva, gondoskodj már róla, hogy a szerelés időpontjában hozzá lehessen férni ahhoz a szájbabaszott elektromos szekrényhez.

Éreztem hétvégén, hogy még nem szabad lemondanom Digit, amiből most is árad a kábeleken keresztül a világhálózat, biztosítván, hogy ki tudjam pötyögni minden bánatomat.Jelenleg nagyon sajnálom magam és nem értem, mivel érdemeltem ki ezt, valamint bassza meg a UPC az RTL2-őt, nekem így már nem kell.

 
3 hozzászólás

Szerző: be január 9, 2014 hüvelyk szomorú szamuráj

 

3 responses to “

 1. weenee

  január 9, 2014 at 21:36

  Óhohó, nem fogod majd ezt mondani, ha elindul a VV és végre árad a jól megérdemelt szenny.

   
  • avieee

   január 9, 2014 at 22:11

   Én is ettől tartok, hogy ha mocsokról van szó, túl könnyen bocsátok meg:))

    
 2. Lencse

  január 9, 2014 at 17:35

   

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s