RSS

09 ápr

Nagyon hálás vagyok a dolgozónak, amiért renegeteg gyapot kell szedni, ha akarnék se lenne se időm, se energiám hülyeségeken gondolkozni meg sajnálni magam. Hosszú munkanapok óta semmi más nem tölti ki a ‘agyamat, hogy akkor mit, mikó’ és litér, de ma egész kurva nap azt énekeltem a fejemben (a manikűrösnél este már hangosan is), hogy szindiiii, görkori szindi, ezért mellékelem nektek emélkeztetőül a vasárnapi mesedélutánok egyik legcsodálatosabb reklámját:

És akkor most kurvára remélem, hogy bárki, aki rákattint, szintén átéli azt az órákon át tartó állapot, amikor csak a szindi zakatol és semmi más.

Nekem egyébként volt görkori szindim, kicsit trampli volt szegény ezzel a kb. 46-os lábával, de reklámból is látszik, hogy a karját meg úgy tudja mozgatni, mint az Ördögűzőben a csaj a fejét, úgyhogy ma is megtanultuk, hogy mindenkinek megvannak az erősségei meg a lábmérete.

 
4 hozzászólás

Szerző: be április 9, 2014 hüvelyk váó, Zenebutik

 

4 responses to “

 1. weenee

  április 12, 2014 at 22:01

  Igen, valóban “yo” fej 🙂 No, akkor ez így kb. elérhetetlennek tűnik, csináltatni kéne, de minimum ki kéne rakatni strasszokkal…

   
 2. weenee

  április 10, 2014 at 22:37

  Ez egy tök jó reklám. Figyi, itt kérdezem meg, mert itt jobban észreveszed, mintha visszamegyek az aktuális bejegyzéshez: hol vetted az “I hate clowns” feliratú pólódat? Kolléganőm tényleg utálja a bohócokat (meg a törpéket) és szívesen meglepném egy ilyennel. Köszi!

   
  • avieee

   április 11, 2014 at 16:54

   Kolléganőd máris roppant szimpatikus!:) A pólót még Londonban vettem egy TK maxxben, de márkáját tekintve Local Celebrity (a honlapjukon viszont jelenleg nem árulnak csaj cuccokat és ez engem roppant szomorúvá tesz).

    
 3. dzsedaj

  április 10, 2014 at 15:52

  hehe, Cindy épp ma jött szóba, mert hogy itt dolgozik nálunk, persze álnéven

   

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s