RSS

18 ápr

A Pantera tanáromat egy évre Münchenbe deportálták és a búcsúbuliján mindenki kapott coachsurfing utalványt a következő felirattal:

“Ez az utalvány 1 éjszaka eltöltésére jogosít fel X (ahol ikszegyenlő Pantera tanár) müncheni kanapéján. Időpontegyeztetés szükséges!”

Ezen felbátorodva én egyeztettem időpont, mégpedig a május 1-es hosszú7végét. A repjegyem már megvan (jippiájé, jippájó!:), viszont most elkezdett aggasztani a szállás témája: elvileg 5 éjszakára maradok, de a kupon csak 1-ről szól és hogy most akkor majd valami sikátorban kell meghúzni magam és a takaróm a Die Allgemeine Zeitung egyik száma lesz? A párnám meg egy Das Bild, a lepedő pedig valamilyen Bravo magazin? (Tesó egyébként egyszer elaludt egy kinyitott Bravón és a Caught in the Act nevű, igen nívós tánczenekar képe hagyott lenyomat a ‘arcán).

Egyébiránt szintén nem tisztázottak az ellátással kapcsolatos feltételek és ezt már az utalvány átvételekor jeleztem: tartalmaz-e az utalvány reggelit vagy esetleg félpanziót? Vagy bármikor ihatok a csapból és vegyem úgy, hogy all inclusive? Jár-e törölköző, van-e fürdőköpeny és papucs bekészítés?

A rengeteg kérdés ellenére én nagyon várom, hogy menjek, örüljetek tik is!

 
Hozzászólás

Szerző: be április 18, 2014 hüvelyk Hawaii, Paris Hilton, váó

 

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s