RSS

21 ápr

Még a Való Világ 6 miatt váltottam UPC-re, de hetek óta bele se néztem, valami véget ért, valami fáj, nem tudom, mi történt, de egyáltalán nem köt le, viszont nagyon örülök, hogy vannak így olyan csatornáim, amik egyébként nem lennének.

Az egyik az M3, amin most szombat reggel ömlesztve jött az öröm: egy rész Kölyökidő után közvetlenül kezdődött az Ász, amire ha elég nyugdíjasok vagytok, talán emlékeztek: Geszti Péter vezette hatalmas mikrofonfejjel minden héten más városból és ilyen középsulis tagok mutatkoztak be benne és minden műsorban ki lett választva, hogy ki a legrajabb gyerek és akkor ő volt az ász. Ajánlom szeretettel, faszán benne van, hogy a 90-es évek hajnalán hogy nézett ki, mit csinált és gondolt a magyar ifjúság.

A másik csatorna az Investigation Discovery, mert tele van trú krájmmal, a kedvencem az Eltűnt, simán hármat is meg tudok nézni belőle egymás után.

A VIVA szintén yo, mert ott érdekes szokott lenni a Kamureg, amiben ilyen onlány kibontakozó szerelmeknek mennek utána, hogy a végén kiderüljön, hogy igazából egy srác adta ki magát csajnak és így szerettek egymásba a világhálózaton. A VIVA azért is hasznos új csatornám, mert ha esemény van, akkor mostanában inkább nem megyünk sehova, hanem nálam van gyülekező és valami VIVA party sounds mellett váltjuk meg a világot.

Valamint ha már tévé: rájöttem, hogy nem bízok senkiben, akinek nincs tévéje otthon, még akkor se, ha van, hogy hetekig nekem se sikerül bekapcsolni és ha meg mégis, akkor is csak webshopban vásárolt filmet nézek rajt’.

Úgyhogy ha nincs tévéd, attól még persze lehetel nagyon cuky, vagy egyenesen az ász, de nekem gyanús vagy és az is maradsz.

 
1 hozzászólás

Szerző: be április 21, 2014 hüvelyk téfau

 

One response to “

  1. dzsedaj

    április 22, 2014 at 16:18

    Geszti meg volt rendelve előadónak a gyárba, össznépi céges esemény alkalmával, ahol a változásokról és azok kezeléséről beszélt, egész jó volt, rendeljétek meg ti is előadónak, ha nagyon nincs ötlet. na, ott így 20+ év távlatából kicsit ellentmondásosan emlékezett vissza az Ászról 🙂

    mivel a madár az ász

     

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s