RSS

07 máj

Nna.

Sikerült előhívni a Münchenben készült képeket, hadd mutatok belőlük párat.

A lenti képen az látható, amint először próbálunk behatolni az Allianz Arénába stadion bejárás céljából.

allianz1

Az angol nyelvű körbevezetés 1-kor kezdődik minden nap (kivéve meccsnapokon) és ennél a pontnál láttuk, hogy nem fogunk már időben odaérni, így inkább elmentünk egy Augustinerbe igazi bajor ebédet enni bajor sörrel (valahol erről is van kép, de úgy látszik, máris elhánytam, de hát inkább ezt, mint magamat).

Ezen a képen azt láthatjuk, amikor második alkalommal próbáltunk bejutni az Allianz Arénába:

allianz2

Bejárás ugye 1-től, kivéve meccsnapokon, ezért én utána is néztem, hogy mikor és hol játszik a Bayern München, de ezzel a információval konkrétan kitörölhettünk, mert ámbátor már hallottam arról a csapatról, hogy 1860 München, fogalmam nem volt arról, hogy ők is ebben stadionban szoktak játszani. Mit volt mit tenni, elmentünk egy Augustinerbe igazi bajor ebédet enni bajor sörrel, de úgy gondolom legközelebb nem is kellene áltatni magunkat és kimetrózni a halál faszára, simán beülhetnénk egyből ebédelni is.

allianz_meme

Az aréna mellett az is érdekelt, hogy ha a Diskothek a diszkó, akkor mégis mi lehet a Pinakothek?

pinakothek

Na yo, ezt igazából már itthon kinéztem, hogy bele akarok majd menni ebbe a modern cuccokkal telepakolt múzumba (merhogy az), mert nagyon szeretem a furcsa dolgokat és ilyeneket legálisan itt lehet tátott szájjal csodálni a legjobban. Az egyik kiállítás annyira megtetszett, hogy szert tettem életem első művészeti albumára is, nem tudtam betelni a taggal és kellett hazahozni tőle valamit. A világhálón is vannak fent dolgai, mutatok párat:

shrigley1

shrigley2

shirgley3

shirgley4

Kultúra vonatkozásában a lenti plakát meglátva meg azt hittem, zenei élményekben is lesz részem:

50cent

Néztem hogy de yo, lesz 50 perces 50 Cent koncert, nem mintha szeretném vagy ismerném akár egy számát is, de hát ha már itt van, akkor menjünk el, de aztán ki lettem okosítva, hogy az éppen tartó Frühlingsfestival idején (Frühlingsfestival:= Mihály napi vásári tömeg kurva sok kajással + a teszkóval szembeni vursli) ez alatt az 50 perc alatt minden menet mindenre 50 cent, úgyhogy így nem láttam világsztárt, kivéve Gryllus Dorkát a repülőn odafele.

Annak viszont nem volt semmi akadálya, hogy bejussunk a Hard Rock Caféba, a kép már kint készült és nem volt éppen strandidő:

hardrock

A Hard Rockhoz közel pedig utcát neveztek el Lédererről, holott mi azt sem tudjuk, ki a faxom az (be akartam linkelni nektek ezt a remek szurkolói nótát, de sehol nincs megörökítve a világhálón, úgyhogy hölgynézők kénytelenek nekem elhinni bemondásra, hogy volt ilyen):

ledererstr

És persze mindehol volt U állomás:

U-állomás

Egyebet most se nem tudok, se nem akarok elmondani, happy Mittwoch alles!

 
Hozzászólás

Szerző: be május 7, 2014 hüvelyk 1860 München

 

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s