RSS

27 máj

Tegnap délelőtt elhagytam az asztalomat egy meeting erejéig, és mire visszamentem, a laptop enter és backspace gombjain színtelen, szagtalan folyadékot találtam. Hogy ki és mit csinált ott, máig rejtély, de az hótbiztos, hogy azóta teljesen használhatatlan rajta a billentyűzet.

Amíg itt kitaláljuk, hogy billentyűzet csere lesz vagy új laptop, kellett valami meoldás, hogy hozzáférjek egyáltalán a mindenhez és most az van, hogy egy külön billentyűzet csatlakoztatok a laptophoz. Ha sosem kellene elmozdulni a helyemről, még nem is lenne semmi, de hát a helyzet kurvára nem ez, mert a város különböző pontjai között is kell ingáznom, ezért most úgy közlekedek, hogy egy billenytűzet figyel ki a hónom alól:

táska

Remélem a telefonommal nem lesz semmi, mert akkor még rádásként húzhatok magam után pislogós készüléket és azért én ezek nélkül is elég hülyén nézek ki.

Na de hogy vajon mi volt az a folyadék a laptopon? Egy Alien nyála? Vagy valaki ki akarta űzni a gonoszt (engem?) és elkezdte szétlocsolni a szentelt vizet és csak 2 billenyűig jutott, mert megzavarták? Vagy vér és vízzé vált? Esetleg valaki sírva fakadt a laptopom felett? Kár, hogy már nincsen X-akták, abban biztos pikk-pakk megfejtené Mulder és Scully!

 
2 hozzászólás

Szerző: be május 27, 2014 hüvelyk que

 

2 responses to “

  1. dzsedaj

    május 28, 2014 at 15:44

    ha néznek rád furcsán, nézz vissza jelentőségteljesen és mondd, hogy “nem akarod tudni, hogy az egér hol van”

     

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s