RSS

10 jún

Hétvégén egyébként pihentünk sokat és voltunk mindenféle tavaknál, hogy barnák legyünk, nekem annyit sikerült elérnem, hogy leégett a hónaljam. A mellékelt fotográfia a helyszínen készült; Velencei Vízi Vár belépő karszaLLLag, brazil mintájú letertíhető fürdőmijaizsten és HVG Munkajog 2014:

velenceivizi

Ültem az erkélyen is hatékonyan és sajnálhatjátok, hogy nem látszik rendesen, hogy milyen lakk van a lábkörmeimen, mert faszán olyan, mintha valami sellőnek lenne a lába, már ha egyáltalán lenne a sellőnek olyan.

erkely

És ha már körömlakk, life hack lányoknak: ne várjatok 16 évet azzal, hogy beírjátok google-be, hogy hogy a tökömbe lehet lemosni a csillogós lakkot, belegondolni is szomorú, hány hosszú óra ment el az életemből azzal, hogy szélmalomharcot vívva súrolom az acetonnal átitatott vattával a csillogót és csak annyit érek el, hogy a lakk nem jön le, ellenben minden szar csillog, mikor van erre nagyon tuttee és igen gyors megoldás is(és igen, képes voltam beírni, hogy “nem jön le a körömlakk”).

Meg készítettem képet a Sziget Eye nevű izén is, pazar kilátást örökítettem meg:

sziget eye

Szerintem én vagyok az egyetlen, aki a mai napig olyan felvételeket készít, mintha film lenne befűzve és csak az előhívásánál csodálkoznék rá, hogy nahát, de kár, hogy nem látszik semmi és az is homályos.

Szerencsétekre másról nem csináltam képet, bezuhanok a frissen mosott ágyneműbe Németh László mellé (elég hosszú ez az Égető Eszter).

 
Hozzászólás

Szerző: be június 10, 2014 hüvelyk Hawaii

 

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s