RSS

20 Júl

Hallottam már azt a kifejezést, hogy zokniban lábat mosni, de azért nem várt fordulat volt számomra, amikor ma a strandon a medence melletti lábmosóban feltűnt egy kiccsáó zokniban és utána az egész délutánt azzal is töltötte, hogy ott zokniban és fürdőgatyában szaladgált a sekély, langyos vízben, amiben a fűszálak meg a darazsak szoktak csak úszni, meg a többi hülyegyerek is ott rohangál benne, hogy mennyire yo, lehet rúgni a vizet, mi meg mint valami nyannyerek néztünk csúnyán 1-1 elhaladásnál, hogy a nénik nem szeretik, ha lecsapják őket, a nénik szépen, nyugodtan szeretnének napozni a medence szélén.

És ha már vizes programok, volt ugye a Balaton Sound, megközelítőleg 5 órát tartózkodtam bent a fesztivál területén, mert hát inkább volt az fesztivál, mint prémium, azon kívül, hogy én oda többet be nem teszem a lábam, nem is tudok róla mit mondani.

Sovány vigaszt nyújt ellenben, hogy a bérlet árának a felét visszanyertem. Móka céljából tettem be a bwinre 3200 Ft-ot a vb elején, 17.000 Ft lett belőle a döntő után, de mivel elkezdődött a vízilabda vb is, 22.000-nél tartok.

Még kell még írnom nektek majd komoly és fontos dolgokról is, de nemsoká jönnek másik nénik, akikkel meg Miss Hungary-t fogunk nézni és még addig szeretnék felmosni, bár lehet leszarom és inkább játszok egy kicsit, na mindegy, a lényegm hogy stay tuned, hamarosan jönnek a hírek.

 
 

6 responses to “

 1. dzsedaj

  július 24, 2014 at 22:51

   
 2. dzsedaj

  július 21, 2014 at 15:19

  de ne szard le, elég, ha nem mosod fel. hehhe.

   
  • avieee

   július 21, 2014 at 22:04

   Felmostam, egy híró vagyok.

    
 3. Nóri

  július 21, 2014 at 14:50

  Régen én is mindig nagyon szerettem a lábmosóban pancsolni, bár ahogy így meggondolom, lehet még most is élvezném, csak már évek óta nem jutok el lábmosós strandra.

   
  • avieee

   július 21, 2014 at 22:04

   Na de miért a zokni???

    
   • Nóri

    július 26, 2014 at 11:50

    Zokniban még sosem próbáltam, lehet úgy kevésbé csúszik és gyorsabban lehet futni benne. Na hátha egyszer alkalmam nyílik letesztelni és akkor elmesélem, jó?

     

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s