RSS

28 Júl

Múlt hétfőn kezdték újra adni a Twin Peaks-t és egész délután azon gondolkoztam, hogy vagyok én-e elég bátor ahhoz, hogy egyedül megnézzem, de voltam és nem bántam meg, mert nem volt még benne semmi Bob meg törpe és szemem se rebbent. Akkor viszont pislogtam, mikor ma bekészültem, hogy akkor megint hétfő van, lássuk a második részt, de hogy ezt azóta minden nap adják, úgyhogy lemaradtam, mint szombaton a Belga koncert elejéről.

Általános másodikos voltam, mikor adták először, nem volt akkor semmi 16-os karika meg semmi, simán engedték, hogy nézzem és nagyon szerettem annak ellenére is, hogy az erdőkben azóta nagyon félek (meg alapból is telepi gyerek vagy, akkor érzem magam biztonságban, ha beton van a talpam alatt). Amit még szerettem, az a zenéje volt, meg voltam róla győződve 8 évesen, hogy Anegelo Badalamentinél nincsen nagyobb király. Tesó megszerezte a soundtracket kazettán és elég sokat hallgattuk, volt olyan szám, amitől azonnal be lehetett fosni, főleg ha odaképzelted mellé a törpét, ahogy nyomja a piros függöny előtt, na majd ha világos lesz megint, be is tolom az egész albumot a videómegosztón.

Hétvégén meg volt még Campus, minden nap kint voltam, minden nap fasza volt, de ezeken a napokon már nem készült olyan kép, amit megoszthatnék velek tiszta szívvel, ezért álljon itt egy Kásás Tamás esztétikai jelleggel:

kásás

 
1 hozzászólás

Szerző: be július 28, 2014 hüvelyk Tintás Barnes, Tuskó Lady

 

One response to “

  1. dzsedaj

    július 28, 2014 at 23:46

    ha hordanál beton talpú cipőt, akkor az két okból is jó lenne; mindig biztonságban éreznéd magad, és csak fél fejjel lennél kisebb, mint Tamás. viszont vízbe ne nagyon menj akkor.

     

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s