RSS

17 aug

Csak 58 percre kaptam meg a laptopot és ma még nem láttam semmit az internetből, ezért csak gyorsan idehányom a lényeget.

Múlt szombaton érkeztem 2 bőrönddel, mint amikor a filmekben a falusi mókusok így gitárral a hátukon megérkeznek a nagyvárosba szerencsét próbálni. Jöttek a kérdések, hogy milyen az új dolgozó, én az első napokban viszont szinte csak azzal voltam inkább elfoglalva, hogy atyaég, én mostantól ebben a városban élek, nem csak pár napra jöttem, hogy aztán kisebb késéssel hazarobogjon velem valami Kócsag InterCity a cívisvárosba.

A dolgozóban a munkakörnyezet csillagos ötös, nagyon yo helyre van letéve és mindenki nagyon kedvesen fogadott. Egyelőre még megállás nélkül hasonlítgatom az előzőhöz, vannak dolgok, amik jobban, vannak, amik rosszabbak, szakmailag meg minden van itt is, csak teljesen máshogy hívják.

Most még nagyon leszív a város és nem vetettem bele magam a programokba, ma először mentem házon és dolgozón kívülre, Jucussal megnéztük a Tolouse-Lautrec kiálltást, eléggé beadta.

Lakótársammal, Jucus kistestvérével szépen élünk a megosztott laptop ellenére is, külön extra, hogy jobb zenét kever, mintha magamnak csinálnám és nagyon finom és egészséges tápot ad.

És that’s all for the news today, még majd jelentkezem, várjátok szeretettel!

 
Hozzászólás

Szerző: be augusztus 17, 2014 hüvelyk Melanie Griffith, Vágási Feri és Góliát

 

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s