RSS

26 aug

Ma majdnem meghasadt a szívem, annyira hiányzott a régi dolgozó, amikor megtudtam, hogy az új dolgozóban a karácsonyi buli mindig öltönyös-szép ruhás és akkor eszembe jutott az ügyvezetőnk, aki ezeken a rendezvényeken ugyanúgy kapucnis pulcsiban és/vagy hózentrógerban jelent meg, mint bármelyik hétköznap.

A munkahely váltásnál nagy aggodalmam volt, hogy az újat fogom-e tudni annyira szeretni, mint a régit, de Tiffany felhívta rá a figyelmemet, hogy az ember jobb esetben nem a munkahelyébe szerelmes. És igaza is van, ennek ellenére igen gyakran éreztem, hogy legszívesebben lefeküdnék a kék szőnyegre széttárt karokkal, hogy úgy öleljem át a céget.

Sajnos néha úgy éreztem, hogy nem szeret ő annyira engemet, mint én őtet, és mivel ez eléggé egybeesett azzal, hogy egy valaki más is hasonlóképpen nem annyira, mint amennyire, ideálisnak tűnt, hogy a fővárosba meneküljek megoldásként/lezárásként.

Na de átmeneti lakótársam ippeg Rubint Rékára tolja és a visszaszámláló óra szerint már csak 13 perc 47 másodperc van hátra a videó végéig, azaz még addig van nálam a laptop, úgyhogy most csak megosztom, hogy a jelenlegi közös háztartásunk youtube diszkójának slágerlistáját ez a szám vezeti, mert kurva yo és mert kurva yo. Enjoy!

 
2 hozzászólás

Szerző: be augusztus 26, 2014 hüvelyk Love Actually, Vágási Feri és Góliát

 

2 responses to “

 1. Yulcsi

  augusztus 26, 2014 at 23:02

  Ez a szám óriási, ha szoktam volna postolni már réges-rég kint lenne 😀 Ha a (volt) dolgozónak nem is, de rengeteg ex-munkatársnak hiányzol, sokan emlegetnek, kérdezgetnek felőled és sajnálják, hogy elmentél!

   
 2. dzsedaj

  augusztus 26, 2014 at 21:30

  a kéxőnyeges hely másfél évig kísértett engem is. nem könnyű. a számot meg kikölcsönzőm jól, mert fasza

   

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s