RSS

08 Sze

Ma cool helyett azt írta nekem valaki, hogy coolio, tegnap meg elment mellettünk egy kiccsákó rollerrel, hogy ő most olyat játszik, hogy ő “buszsofőr, aki éppen agybajt kap”. De ahol ennyi az aluljáró, nem is csoda, hogy megmakkkan az ember, nagyon sok a mászás lépcsőn ferről le meg lerről fel, főleg nekem, akinek ritkán sikerül elsőre belőni a föld alatt, hogy melyik lépcső visz át az útnak arra az oldalára, amit én a felszínen kinéztem.

A sok sport ellenére még közel sem olyan kerek a seggem, mint a fejem, viszont harmadikra lift nélkül költözés után csak a karomban van izomlázam. Mutatóba eitt a kert:

mókus

Amint az ábrán is yol látszik, a legalapvetőbb háztartási kellékeket már beszereztem és szakszerűen elhelyeztem (minden lakásba kell egy maukus), ehhez hozzájön, hogy az 1 főre eső számítógépek száma egy, a tévéké, a DVD lejátszóké és a ruhaszárítóké pedig kettő, úgyhogy ha lenne tányérom is, akkor már én lennék maga Coolio.

 
4 hozzászólás

Szerző: be szeptember 8, 2014 hüvelyk Budapest Parádé, Vágási Feri és Góliát

 

4 responses to “

 1. Nóri

  szeptember 10, 2014 at 18:54

  Hű, jó nagy nyúl! Ezt egyébként ott vetted, vagy vitted magaddal a vonaton? Ha vitted, akkor hol ült, melletted?

   
  • avieee

   szeptember 11, 2014 at 00:16

   🙂 Ugyehogyugye!?:) A mókust még Münchenben vettem, akkor fajult vitáig a dolog, hogy adjuk-e fel külön csomagként vagy csak vigyük fel a gépre szatyorban, de simán felengedték. Most csomagtartóban érkezett, de míg nem velem volt, addig ott volt az összes cuccommal a debreceni albéreltben és mondtam az új albérlőnek, hogy vigyázzon a mókusra, akkor azt kérdezte, hogy milyen mókus? Ez a gömb?

   Egyszer viszont valaki azt mondta rá, hogy yo fej, csak lehetne vékonyabb, nem is tudom, hogy állhattam szóba valaha ilyen buta emberrel:(

    
 2. weenee

  szeptember 9, 2014 at 22:05

  Haha, azt én se tudtam belőni sosem. Nagyon szép a kert, etessed aztán azt a kis mókust 🙂 Gratuálok az új kecóhoz – és élethez! 😉

   
  • avieee

   szeptember 11, 2014 at 00:18

   Nagyon szépen köszönöm!:) Sajnos még mindig én eszek a mókus helyett is és a halmazállapotom eléggé hasonló, de nagyon szépen élünk itt kettesben (na yo, van egy fóka is meg egy rózsaszínű malac meg egy rózsaszínű madár).

    

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s