RSS

27 nov

Levelet kaptam lájf.

Az informatikai szakosztály keresett meg e-mailben, hogy indulnának tévés vetélkedőben, ők megvannak 7-en fiúk, kéne még 7 lány is. 10-en voltunk lányok a címzettek között, a szerkesztők utasításai alapján “nagy dumás, jó fej” csajokat várnak és nem is az a baj, hogy ebből nekem csak a fej és a nagy van meg, hanem belenéztem egy részbe a videómegosztón és nem lehet elvegyülni, rengeteg a közeli felvétel és én sírva ájulnék el, ha szembe találkoznék magammal a képernyőn.

Amíg nem tudtam, hogy ennyire látszik minden résztvevő a műsorban, komolyan elgondolkoztam, hogy el kellene menni, sose voltam ilyenen, biztos hót érdekes közelről látni, milyen egy ilyen felvétel, de az esküvőre se engedtem be videót, majd pont az kéne nekem, hogy bármelyik szögből mutassanak, ahogy éppen nem tudom, hogy mikor tettük le a fegyvert Világosnál vagy hány kiló egy kiló toll.

Azt kellett volna inkább leadni, ahogy pár hete próbáltam levenni a partifelsőmet: a nyakán hátul volt 4 pici gomb és egyedül, hosszú körmökkel totál képtelenség volt begombolni, de Jucus kistestvére rámapplikálta és meg úgy voltam vele, hogy levenni csak könnyebb, nem lesz itt baj, megoldom egyedül is. Hát nagy francokat. Kb. 15 perc küzdelem árán 1, azaz egy gombot tudtam kigombolni a 4-ből és itt Donald kacsáztam hajnali fél 5 magsságában, hogy na oszt akkor most mi legyen. Átfutott a agyamon, hogy lefekszek aludni a felsőben, aztán majd reggel magamra kapok valami kapucnis pulcsit és eltrolizok Jucusékhoz, hogy valamelyikőjük kigombáljon, de végül fogtam egy ollót, hogy óhhát nem érdekel engem, majd visszavarrom alapon levágjam magamról a gombokat és felszabaduljak, mint Isaura. A gombok persze azóta is az egyik fiók mélyén hevernek, de legalább még tudom, hogy melyik fiók.

Na úgyhogy így nem leszek se tévésztár, se sztriptíztáncos, de legalább tegnap megnyugtatott a fogorvos, hogy ha csak a fogaimon múlik, vadászpilóta nyugodtan lehetek. De én meg mégis inkább pék.

 
3 hozzászólás

Szerző: be november 27, 2014 hüvelyk mint egy ötödikes, okosabb, Paris Hilton, téfau

 

3 responses to “

 1. Visszajelzés: avie
 2. MrW

  december 2, 2014 at 09:26

  Lányok Daisy kacsáznak.

   
 3. dzsedaj

  november 27, 2014 at 21:21

  tépőzár

   

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s