RSS

30 dec

Na de hogy az ünnepek. A karácsonyom pazar volt, ilyen képeslapokra való békés és meghitt, rengeteget beszélgettem és zabáltam olyanokkal, akiket szeretek nagyon. Látogattam barátnőket és voltam otthon is, Tesóval gyerekmunkába feldíszítettük a fát és mivel nem találtuk elég stabilnak, kitaláltuk, hogy kössük ki a polchoz, úgyhogy valami fiókból szedtünk elő cipőfűzőt és azzal rögzítettük. Utána mondjuk úgy nézett ki a fa, mint amit fojtogatnak, de hogy nem dől el, az kurvaélet.

A csúcsdíszt idén én pattintottam a fa tetejére, eléggé csálé lett, mert én csak így rádugtam a függőleges hosszú ág tetejére ‘sztjónapot,de anyukámmal megbeszéltük, hogy “ójóvana’!” és utána ez sem érdekelt senkit, főleg mert néztük A muzsika hangját (Zsuzsa nevű tesvérjem jelen lévén apukám rögtön előállt a Zsuzsika hangja filmcímmel) és anyukámmal arra jutottunk, hogy Von Trapp kapitány nem csak stramm férfi, de mennyire yo fej, hogy megmondja a bombázó bárónénak, hogy csőőő. Sue hívta viszont fel a figyelmemet arra, hogy ez így mind szép és yo, de mi van, ha Mária kisasszony nem táncol vissza a tök béna cuccaiban? Akkor elveszi a bárónőt? Vagy lett volna vér a pucájában és elmegy érte a zárdába?

A buxákkal meg az Igazából Szerelmet elemezgettük, engem például érdekelt, hogy a pincérnő, akinek műszak közben megkérik a kezét, az folytatja-e a munkát vagy megy haza és majd lecsúsztatja? De ott is azt néztük, hogy egyedül a kiskölyök az, aki mindenféle női rásegítés nélkül szalad a csaj után, mindenhol máshol a lány csinál valamit, és a fiúk meg így reaktívan vették a nyakláncokat meg csengettek be minden házba (na ott is, ott volt Hugh Grant és az a kopasz csávó és miért nem osztották fel az utcát, hogy na komám te csinálod a páros, én meg a páratlan oldalt? Sue szerint azért, mert ha a kopasz csávó találja meg Natalie-t, akkor milyen béna, hogy így átkiabál Hugh Grantnek, hogy “hé, itt van a nő!” és hát ebben is lehet igazság).

Meg annyi volt még, hogy az ünnepleni indulás előtti napon sütöttem magamnak egy tepsi állatot zöldségekkel (ezt még én sem tudom elbaszni és nagyon finom!) és a múltkor mikor ilyet csináltam, egy nap alatt megettem, de most ott maradt a fele és hogy hát ez megpimpósodik, mire visszajövök, micsináljak vele. Hallottam már, hogy emberek szoktak kaját lefagyasztani, gondoltam itt a remek lehetőség előttem is. De hogy itt nem túl bőséges a háztartás egyelőre, egy darab műanyag dobozom van, abban szoktam néha reggelit vinni, de hogy abba nem fér bele, mi a tökömbe tegyem a többi kaját? És akkor eszembe jutott az a nyóccáz forintos műanyag kancsó, amit kézi zuhanynak vettem a melegvíz válság idején, hogy hohó, én ebbe úgy belerakom a csirkét, hogy hajaj és így is tettem és utána nagyon boldogan és elég kedvező áron száguldottam telekocsival Debrecen irányába (Egerbe is telekocsival mentem, ez a két út került 3900 Ft-ba összesen, én szerintem nem ülök többet vonatra).

Remélem nagyon sok szép ajándékot kaptatok és ettetek sok bájglit!

 
2 hozzászólás

Szerző: be december 30, 2014 hüvelyk Love Actually

 

2 responses to “

 1. dzsedaj

  december 30, 2014 at 14:50

  azért azt a kancsós megoldást megnéztem volna 😀

   
  • avieee

   január 7, 2015 at 01:35

   Hétvégén vettem ki a fagyóból, tökéletesen tartósította a beleszuszakolt halott állatot és zöldségeket!

    

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s