RSS

10 jan

Nem tudom, mi annak a kompetenciának a neve, amikor valaki éveken át könnyfakasztóan fostos januárt intéz el saját maga számára, de úgy érzem, kiemelkedő vagyok benne. Szégyennel, bűntudattal és minden hájjal megkent seggel úszok az önsajnálat medencéjében és nem találom azt a kikúrt létrát, amin ki lehetne mászni, kitolni meg nem bírom magam. Mivel az előbb majdnem belefulladtam a gondolatba, hogy engem rettenetesen utál mindenki megszámlálhatatlanul sok ok miatt és már indultam volna egy social network rampage-re, hogy én aztán törlök mindent, mélcímeket, blogot, groupot, kurvaanyját amit csak valaha létrehoztam, mert hát minek, ha, de aztán eszembe jutott, hogy egyszer egy okos ember azt mondta nekem, hogy ha bekattanok, csináljak meg 30 guggolást, ‘szt yo lesz, úgyhogy én most lemegyek futni.

Megnyugtatásul (bár úgyse aggódott senki, wáháháh, ezt Janka néni se csinálta jobban) elárulom, hogy nem öltem embert és tudom, hogy minden évben csak egy hónapig tart a január.

Na písz, én keresem a futócipőt.

 
6 hozzászólás

Szerző: be január 10, 2015 hüvelyk Lilu

 

6 responses to “

 1. D.

  január 11, 2015 at 20:34

  A tavalyi évem szinte csak ilyen gondolatokról szólt, aszittem most más lesz. Hát nem, úgyhogy ezt a guggolás dolgot most bepróbálom.
  Azér buék.

   
  • avieee

   január 12, 2015 at 22:26

   A futás kurvára bejött és bár nagyon untam már fél óra után, szerintem sokkal tisztábban láttam a dolgokat, hátha a guggolás is megér egy esélyt:] Egyszer egy blogban volt, hogy a kapálás mindenre ellenszer, mert ha az embernek kapálnia kell, nincs energiája a saját hülyeségein agyalni. Én azért őszintén kívánok nagyon sokkal boldogabb 2015!:)

    
 2. tothgya

  január 11, 2015 at 10:48

  én a novembert utálom jelentősen, sőtét és hideg a kari meg még 2 hónap

   
  • avieee

   január 12, 2015 at 22:27

   Hm, pedig az már igazából csütörtökön, mert már lehet látni a fényt a karácsonyfa végén:] De szerencsére yo sokat kell aludni, mire megint november lesz:]]

    
  • avieee

   január 12, 2015 at 22:28

   Nyígás, nyígás everywhere.

    

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s