RSS

28 jan

Füst Milán világnap volt ma.

Reggel azzal indult, hogy a szokásos zuhany-hajmosás kombó után szerettem volna meg- és beszárítani a hajam, de a hajszárítóból verébfing erősségű levegő jött és fura hangot adott ki. Belenéztem, hogy mi a helyzet és az egész narancssárgán izzott, ami egyébként lehet normális, sose néztem még bele a hajszárítóba működés közben, de én úgy megijedtem, hogy jaj. Főleg azért, mert még az általános sulival mikor jártunk úszni, akkor egyszer az egyik úszás után Tóth Judit kezében kigyulladt a hajszárító és az annyira megmaradt bennem, hogy valahogy egy kicsit mindig féltem tőle, hogy nehogy egyszer majd én is így járjak, mert elég szarul nézett ki az égő hajszárító egy sikító kislány kezében (nem lett egyébként senkinek semmi baja). Úgyhogy gyorsan kikapcsoltam és szerintem yol döntöttem, mert abban a pillanatban elkezdett füstölni. Kihúztam a dugóból is azonnal és én ezt még egyszer be nem kapcsolom alapon halottnak nyilvánítottam. Nagyon sajnáltam, gimis korom óta ezzel a szárítóval szárítottam a hajam, rengeteg mindent élt át velem és nagyon hűséges társam volt mindenféle időkben. De nem volt sok időm a gyászra, mert ott álltam hátközépig érő, csurom vizes hajjal és volt kb. 20 percem, hogy elinduljak a dolgozóba, de rájöttem, hogy ezen nem sok minden segít így ennyi idő alatt, úgyhogy elkezdtem headbangelni eszeveszetten, hogy legalább a nagyja vizet kicsapjam, aztán fejembe húztam az egyetlen sapkámat és reménykedtem, hogy viszonylag kevés kollégával találkozok, míg be nem érek az irodánkba és fel nem baszom a fűtést hajszárító hőmérsékletűre. Nem mintha szégyellném, szerintem nagyon yopofa a sapka és kifejezetten illik hozzám, de a business casual kategóriába nem hinném, hogy belefér:

sapi

Munka után meg, amikor indultam volna el venni új hajszárítót, az ablakból láttam, hogy az aluljáró körül rengeteg a tűzoltó meg mindenütt kurva sok az ember, mert akkor meg a metró füstölt.

Hát izzik körülöttem a levegő, na.

 
6 hozzászólás

Szerző: be január 28, 2015 hüvelyk Your Sex is on Fire

 

6 responses to “

 1. dzsedaj

  január 29, 2015 at 14:49

  elég sok wtf van ebben a sztoriban 😀

   
 2. Pannóca

  január 29, 2015 at 09:03

  ha veszel új hajszárítót semmiképp ne válassz valami kis úti cuccost, azok alapban így “ízzanak”, és égett szaguk van.
  nekem pár éve egy philips salon dry haszárítóm van, 2100 wattos, van rajta 2 erősség, 2 hőfok, meg egy turbó és egy hűtés gomb, az csak akkor kezd izzani ha minden az erősség és a hő is maxon megy, de azt sose szoktam mert megsül a fejem, így meg tökéletes. van ilyen ionos változata is sok pénzért, az enyém nem olyan, abban nem hiszek 🙂

   
  • avieee

   január 29, 2015 at 18:45

   Szép lila Remingtont vettem, 1900-2300 Wattos és van hozzá 3 fej is, amit rá lehet tenni és az egyik ilyen hajtőemelős, az yo lehet. Ami meg volt, az egy Braun volt a kis 1200 Wattjával, de még nem volt szívem kidobni, csak kivittem a konyháig, ilyen régóta szerintem egyetlen tárgyam sincs velem.

    
 3. lufiárus

  január 28, 2015 at 21:56

  És a dolgozóban meg ráborultál a radiátorra, vagy hogy? Vagy csak így lazán ültél, mint aki reggel az usziban kezdte a napot?

   
  • avieee

   január 29, 2015 at 18:43

   A sapka elég sok vizet beszívott, úgyhogy én csak feltekertem 24 fokra a hőt és miközben termeltem az országnak a rengeteg GDP-t, megszáradt.

    

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s