RSS

29 jan

Egészségügyi rovat jelentkezik.

Üzemi baleset szenvedtem tegnap a 14M30-as igazolások osztása közben, úgy elvágtam papírral a kezem a hüvelyk- és mutatóujj közötti úszóhártyánál, hogy még most is fáj. Viszont a baleset ellenére többen is megjegyezték, hogy milyen gyors vagyok és hát na, több évi tapasztalatom van, úgy osztok mindenféle papírokat meg nyilatkozatokat, mint egy isten. Az előző dolgozóban általában részt vettem a papírok pecsételésében, összetűzésében meg sorba rakásában és volt annak valami romantikája, ahogy ott pakoltuk a kb. 6000 papírt a HR-en este 8 magasságában és közben a youtube-ról szólt a Sohase mondd.

A fogszabályzós nénihez meg ma délutánra volt időpontom, akinél kellett vicsorogni meg megtapogatta a fejemet is, és meglepetésemre azt kérdezte, hogy nekem milyen gyakran akad ki az állkapcsom (amúgy nem olyan gyakran, kb. évente egyszer) és tudom-e, hogy kurvára recseg. Mert állítólag az van, hogy tök aszimmetrikus a pofám belül és úgy mozog az egész szám, mint egy kilyukadt kerék és hogy erőlködés az egész és ez tök megterhelő az állkapcsoknak.És hogy ő nem is esztétikai szempontból, hanem ízületi okok miatt javasolná a szabályzást, mert hogy majd 40 fölött ha jobban beüt már a ménkű, ez nekem igen rossz lesz. 2 évig lenne fent alul és felül állandó jelleggel, ami elsőre elég sok időnek tűnik, sőt, még másodikra is, de ha meg azt nézem, hogy mi ez a 2 év ahhoz képest az 50-hez, amit még legalább élni tervezek, akkor meg lófasz, Matisz nagypapa bármelyik rokona leüli a vétén (igazából kétlem, hogy 50 év múlva kettőnél több fogam lenne, de az a kettő szabályos lenne, mint egy Dombi Tibi tizenegyes, meg ha ez az 50 csak 40, akkor a 2 az még mindig lófasz).

Kolleginák aggodalmaskodtak, hogy jaj, akkor mi lesz a fiúkkal, de mivel most sincs, aki elvigyen moziba, kevesebben nem lesznek, ha meg életem szerelmét ez riasztja majd vissza, akkor az talán nem is életem szerelme, hanem valami hülye majom.

Úgyhogy én szerintem belevágok.

 
6 hozzászólás

Szerző: be január 29, 2015 hüvelyk Háer Henrik, Hildegard nővér

 

6 responses to “

 1. D.

  február 1, 2015 at 18:07

  Házibuli, csókolózós jelenet megvan? Tök jó lesz, na.
  Ja, csak ne olyat válassz, ami színes, meg dizájnos, (a fodrászom gyönyörű csillogós rózsaszínt rakatott be), mert a második év végére igen ocsmány lesz.

   
  • avieee

   február 2, 2015 at 18:23

   Jaja, megvan:) És nem szeretném én sem túlszínezni, pedig az elején még elcicáztam a gondolatal, de hát csak felnőtt vagyok és komoly ember, úgyhogy majd lesz valami snassz fém, valami bádogemberhez passzoló, szt csőőő.

    
 2. fogdokker

  január 30, 2015 at 08:42

  ugye.

   
  • avieee

   január 31, 2015 at 00:13

   Itt is eltelt egy pár év, ha yol látom…:]]]

    
 3. dzsedaj

  január 29, 2015 at 19:33

  aztakurva, remek diagnózis, hát lehet ott sírtam volna el magam amúgy.
  kezdj egy terminátorral, ott max szikrázni fogtok, az meg erotikus, vagy ha más nincs, akkor egy bádogember is jó lehet szamárként 😦 :))

   
  • avieee

   január 31, 2015 at 00:14

   Most miért húzod le a bádogembert?

    

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s