RSS

18 feb

Hű gyerekek, olyan filmet láttam a filmszínházban, hogy namég!

Ez a Whiplash első perctől fogva az utolsóig tele van feszültséggel és bár nincs benne bonba meg Bruce Willis, annyira izgalmas, hogy alakul benne egy dobos csávó és a karmester, hogy elképzelésem sincs, hogy akarjam magának kifejezni. Szinte végig az arcomat félig eltakarva ültem, pedig ilyet csak akkor szoktam, amikor attól tartok, hogy éles hegedűszó alatt előugrik valami hosszú hajú kislány a tévéből vagy akár maga a blairi boszorkány. Extra bónusz a zene, a bándá, amiben a gyerek játszik nem egy Kozsó által összeállított formáció, hanem dzsesszzenekar és hű meg há.

A másik dolog meg ami hű meg há, hogy kivel néztem a filmet! (mennyi felkiáltójel!)

1995-ben, azaz 20, ismétlem: 20! éve volt még olyan dolog a Petőfi Csarnokban, hogy Take That klub és mikor először vettem részt egy ilyen rendezvényen, már a bejutás előtt összecimboráltunk néhány lánnyal. Az egyikkel leveleztünk évekig, de az elmúlt pár évszázadban azért megszűnt a kommunikáció,viszont ismerősök voltunk iwiwen és most fészbukon is és így néha nyomtunk egy-egy lájkot, ha valami megjelent a másiknál (ő nekem általában akkor, amikor felbukkant nálam, hogy részt kívánok venni Belga koncerten). Mikor a fővárosba költöztem, akkor váltottunk pár sort, hogy ó te is itt, én is itt, és majd egyszer igyunk és nem történt semmi, de múlt héten kiírta, hogy keresne érdeklődőt a Whiplash-re és mivel nálam is pont ez volt a helyzet, billentyűzet ragadtam, hogy ajánlom magamat és úgy cseteltünk, mintha nem 100 milló éve beszéltünk volna utoljára, hanem pár napja. Film előtt beültünk egy valahova és priceless volt az is, rengeteget vihogtunk és mikor film közben mondták, hogy “never forget“, akkor meg kuncogtunk, hogy hihi.

Utyhotty nem is csodálkozok magamon, hogy táncolva és énekelve jöttem haza a moziból, eljártam egy Rakpart a Podmaniczky-n a csillogós cipőmben, hell yeah!
(ma a felkiáltójelek napja van!!!)

 
Hozzászólás

Szerző: be február 18, 2015 hüvelyk óhepidéj, filmhíradó, Zenebutik

 

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s