RSS

19 feb

Fogszabályzó apdét:

Ma mentem vissza a röntgenekkel a nénihez, aki először a fejemről csinált fényképeket és mondta, hogy mosolyogjak, de én csak vicsorogni tudtam és szabadkozni, hogy háttt éppen ezért vagyok itt, mert ez nem megyen, utána meg a számat úgy kifeszítette, hogy bármelyik grimaszversenyt megnyertem volna, még hogy Jim Carrey a gumiarcú, hagyjukmá, aztán meg mintát vett a fogsorokról.

Úgy veszik a mintát, hogy van ilyen műanyag, fogsor alakú valami, ami egyébként tökre úgy néz ki, mintha valami homokozókészlet eleme lenne, és ebbe raknak ilyen trutymákot és akkor a homokozóformát trutymákkal telve rányomják a fogsorra és annak ott kell maradni 1 percig. Na hát az alsóval még nem is volt baj, de mikor indultunk volna neki a felső fogsornak, a nő elkezdett ilyen csónakot kötni a rajtam lévő zöld papírszakállkából, hogy akinél érzékenyebb a garat, az ilyenkor simán behány és hogy hányjak majd oda bele egészen nyugodtan. Kérdeztem, hogy ez mennyire gyakori és azt mondta a néni, hogy eléggé. Nem éppen felvillanyozott állapotban vágtam hát neki és kb. azonnal ki is derült, hogy én sem vagyok egy Linda Lovelace. Bár nem volt végül az égvilágon semmi, de azért egy tálat tartottak alám végig és mindenféle hülye pózokban kellett ülni, hogy azért lehetőleg csak előzzük meg a baleset.

Egy hét múlva megyek vissza, akkor ad majd kezelési tervet árajánlattal, és úgy gondolom, ha behányni nem is, de elájulni simán fogok mindkettőtől.

 
2 hozzászólás

Szerző: be február 19, 2015 hüvelyk Dracula, Hildegard nővér

 

2 responses to “

 1. dzsedaj

  február 21, 2015 at 00:18

  de Veszprémi Linda még lehetel, ha már Lovelace nem… :)))

   
  • avieee

   február 21, 2015 at 18:06

   De én Zimány akarok lenni!!!!

    

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s