RSS

24 Már

Dédestapolcsányba 1800-ért elvitt a telekocsi (na yo,csak Szilvásváradig) és nem csak az ára miatt volt pazar a hétvége. Ilyen igazi kikapcsolós, feltöltődős, nagyon szép tájjal és rengeteg borral, rettenetesen rossz volt visszajönni, én olyan yol elcsilleltem ott a lányokkal a dobok felett között.

Esténként begyújtottunk a kandallóba és ott alkottunk stratégiát, de azért ezt sem adták ingyen, ehhez ki kellett menni fáért. A sötétben. A házigazda Naomi mondta, hogy át kell menni a szomszéd üres házba, de nem megy egyedül, mert este olyankor mindig morog valami ott a farakásnál, úgyhogy én vállaltam, hogy elkísérem. Talicskát (furikot!) és zseblámpát ragadva indultunk el a romos házba és míg én világítottam, Naomi dobálta a fákat a furikba. Már éppen örültem volna, hogy ezt könnyen megúsztuk, szólt, hogy kéne gyújtós is és belemutatott a sötétbe, hogy a gyújtós abban a házban van.

A ház úgy nézett ki a zseblámpa fényében, mint akármelyik horrorban az összes ijesztő rohadék lelőhelye és mondta, hogy ő preferálná, ha én mennék be. Hót óvatosan kinyitottam az ajtót, a zseblámpával végigpásztáztam a házat, hogy nincs-e ott a blairi boszorkány, de mivel nem láttam semmit, fél lábban beléptem és onnan adogattam ki Naominak a gyújtóst. (Az volt még a szerencse, hogy Naomi normális és/vagy nem látta az Ideglelést és nem kezdte el kiabálni, hogy Joooosh!, mint ahogy azt tette volna hasonló helyzetben egy igen kedves ismerősöm, mert nehezen tudtam volna eldönteni, hogy röhögjek vagy szarjam össze magam) Míg mentünk vissza a világos házba, végig azon gondolkoztam, hogy mennyire rossz lehet már tök sötétben kimenni helyszínelni és lámpával szétnézni, sose tudhatod, mi lep meg, meg melyik sarokban ki/mi és hogy fog feküdni.

Másnap már hárman mentünk 2 lámpával és rájöttünk, hogy ja, amúgy a farakás előtt minden tele van gyújtóssal, nem is kell bemenni az ideglelő házba. Itt már én toltam odafele a furikot, készült is rólam egy kép. A kép készítésekor meg voltam róla győződve, hogy roppant szekszuálisan pózolok, a képet meglátva viszont már vannak komoly kétségeim:

furik

 
4 hozzászólás

Szerző: be március 24, 2015 hüvelyk Makkoshotyka, Tuskó Lady

 

4 responses to “

 1. weenee

  március 29, 2015 at 16:19

  Most nem azér’, de én még nem láttam senkit talicskával szexisebben pózolni :))

   
 2. avieee

  március 26, 2015 at 23:24

  Nem vályogból van Naomiék garázsja, de hát az már valóban nyugat Debrecenhez képest..:P

   
 3. dzsedaj

  március 24, 2015 at 22:44

  ennyire nem lehetel pesti már, hogy a föld is le van járólapozva alattad 😀

   

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s