RSS

03 máj

Az ELMŰ hetek óta villanyt szerel a házban és azon kívül, hogy oltári nagy a gané és a por a lépcsőházban, az áram így ki-ki maradozik pár percre vagy akár több órára. Ma majdnem 5 órán át tartott és így elég könnyű volt eldönteni, hogy én akkor ezek szerint olvasni akarok ma is sokat! Alapvetően ez nem baj, nagyon szeretek olvasni, de jobban szeretem, ha én dönthetem el, hogy mikor. A mit kérdés miatt meg néha bűntudatom van, én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha elkezdek egy könyvet, nagyon nehezen hagyom abba, ha nem tetszik és meg kell magamat győzni, hogy ez az én döntésem, azt csinálok a szabadidőmben, amit akarok, senki nem fog érte egyest adni, ha én hagyom a francba. Legutóbb Máraival jártam sajnos így, Az igazit olvastam tőle és az első 3/4-edért kifejezetten rajongtam, de aztán egyszer csak azon kaptam magam,hogy hát ez engem kurvára nem érdekel már és az égvilágon semmi nem motivál, hogy tovább lapozzak.

Csoda dolog ez az áram és elképesztő, hogy nélküle az olvasás mellett csak virágot locsolni lehet meg epret enni meg reménykedni, hogy nem rohad meg a hűtőben a tonhalkrém.

Ma egyébként meglepő nyugalommal és beletörődéssel fogadtam a sorsomat, de mikor valamelyik nap úgy volt, hogy jönnek szerelni 8 és 11:30 között és beállítottak 14:45-kor és utána 19:30-ig nem volt áram, akkor olyan ideges voltam, mint még szolgáltató miatt soha az életben és legszívesebben összetörtem volna valamit, de ugye nem tudtam volna felporszívózni, úgyhogy nagyon megvertem egy párnát, hogy én ezt nem hiszem el, hogy egész kurva nap itt ülök ügyeletben és most már erről fog szólni az egész életem, hááá.

Azt már megtanultam, hogy a melegvíz nagy kincs, hát az áram még nagyobb! (mármint nem az enyém, hanem)

Ez mára a tanulság, meg az, hogy David Beckham sosem volt csúnya, de az idő múlása kifejezetten yol áll neki!

david

Boldog születése napját nekije meg az új gyereknek ott Angliában, azért ez a Kate Middleton se szarral gurít, szülés után pár órával jobban nézett ki, mint én bármikor. Az Alma együttes slágerét most nem linkelném ezen alkalmakból, de hát nem is nekem van a pompom, úgyhogy.

 
5 hozzászólás

Szerző: be május 3, 2015 hüvelyk Alma együttes, óhepidéj, Csupi, xbox

 

5 responses to “

 1. Pannóca

  május 4, 2015 at 17:46

  biztos gonosz vagyok, de az vigasztal, hogy legalább ő is folyton hányt terhesen 🙂 (az elsővel biztos, ezt most nem követtem)… nem mintha rosszat akarnék neki, tök cuki, csak megnyugtató, hogy senki sem tökéletes… azért tudnék mesélni, hogy milyen roncsok vannak a gyerekágyas osztályon, kínunkban röhögtünk magunkon, egyszerűen nem tudom, hogy lehet ezt az állapotot elérni, értem én, hogy profi sminkes, fodrász stb (mondjuk ez a ruha gáz), de akkor is, ez valami gonosz mágia 🙂

   
  • avieee

   május 4, 2015 at 19:21

   Én a munkakörét szoktam néha irigyelni, hogy integetni kell meg néha utazgatni meg tök yo rendezvényekre elmenni és közben nem kell azon aggódni, hogy le fogják-e építeni vagy hogy írassa-e ki magát táppénzre, ha folyik a taknya. A ruha picit otthonkás, de szerintem bájos!:)

    
   • Pannóca

    május 4, 2015 at 19:44

    az jó, hogy nincsenek filléres gondjai, de amúgy nem irigylem, ez a sok smúzolás, udvariaskodás tud kemény lenni

    amúgy a beckham tényleg jól néz ki, helyes gyerek, de plusz tíz kiló nem ártana neki, így túl sportos (tudom, mert sportoló, hah)… meg az is sokat számít mi van/nincs rajta, Katalinék esküvőjén pl nagyon egyben volt

     
 2. dzsedaj

  május 3, 2015 at 14:38

  ez ben eflek

   
  • avieee

   május 3, 2015 at 14:46

   Annak lóbb feje van.

    

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s