RSS

08 máj

A muzsika hangjában volt egy dal, amit akkor énekeltek, ha szar kedvük volt, de nekik se működött mindig és hogy én is tudom, hogy a élet szép, de azért van, amikor kicsi nehezebb ezt elhinni. Ennek apropójából most éppen azzal szórakoztatom magam, hogy 90-es évekbeli bőgetős számokat hallgatok ömlesztve és azon forgok, hogy mióta elváltam, annyit értem el, hogy kibasztak és mennyire yo, hogy már nem csak a fiúk nem mutatnak érdeklődést, hanem a dolgozók sem, jíhá.

Úgyhogy a ma esti program még az lesz, hogy egy kicsit fürdőzök itt a nem kellek az égvilágon senkinek témakörben és rettenetesen sajnálom és utálom magam, de lassan kéne aludni, mert én amúgy mindezek ellenére holnap megyek dolgozni, mert hétfőtől már új helyen szedem a gyapot. Reggelre kialszom a hülyeséget, addig meg még nyugatom magam, hogy nem jön szirénázva a lófasz se, easy.

 
3 hozzászólás

Szerző: be május 8, 2015 hüvelyk szomorú szamuráj

 

3 responses to “

 1. D.

  május 8, 2015 at 11:09

  Ilyenkor Madonna – La Isla Bonita, és takarítás. Persze táncolva, amitől nem haladok túl hatékonyan, viszont sokkal jobban érzem magam. 🙂

   
  • avieee

   május 8, 2015 at 22:47

   Én valamiért nem szeretek villanyfényben takarítani és általában este jön rám a búbánat, mást megoldást kell keresnem!:D (mondjuk madonnát éppenséggel sötétben is lehet hallgatni)

    
 2. dzsedaj

  május 8, 2015 at 01:52

  …akkor feltennéd a virslit főni?

  :DDD

   

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s