RSS

16 máj

Szerintem még soha semminek nem szórakoztam le annyira az árát, mint az Artmozik éjszájának: arról szólt ez a dolog, hogy lehetett venni 3000-ért karszallllagot és 4 moziban mentek a filmek orrba-szájba és be lehetett ülni oda, ahova. A Take That-es lánnyal sokáig tanakodtunk, hogy vajon mi legyen a koncepció, hogy kéne ezt yol csinálni, de aztán a gyakorlat hozta magával, hogy arra a filmre ülünk be, ami éppen útba esik és kezdődik és egyikőnk sem látta még. Egy este 8-as előadással indítottunk és én reggel 6:45-kor hagytam el a mozit, 6 filmnek kezdtünk neki, ebből 4-et néztünk végig (kettőről halvány fogalmam nem volt, hogy mi a tököm az, kettőt meg már nagyon régóta meg akartam nézni) és igen beadta mind! Ilyen hajnal 4 magasságában megvallottuk azért egymásnak, hogy mindketten azt hittünk, hogy egyet megnézünk, aztán dőlünk el és húzunk haza aludni, de rengeteg volt a látnivaló és eléggé vitt így a lendület.

Ezen kívül aminek lehet örülni így szombat reggel fél 8-kor az az, hogy a héten a szabadság földjéről megérkezett a Kindle-öm, meg voltam fogszabályzós néninél és úgy volt, hogy 6 hónap után kerül alulra is a szabályzó, de olyan yol haladunk, hogy már júniusban, 3 hónap után felteszik azt is. Akkor lesz még majd igazán robotfejem, de nekem nagyon yo látni, ahogy alakul a dolog.

Álmos egyáltalán nem vagyok (by default én akkora bagoly vagyok, hogy namég) , de vízszintesbe helyezni nagyon yo lesz magam, yo éjszakát, yo reggelt kedves és bunkó gyerekek!

 
Hozzászólás

Szerző: be május 16, 2015 hüvelyk óhepidéj, Dracula, magasélet, zsö

 

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s