RSS

20 máj

roxette

Én senkit nem ismerek, aki ne szeretné a Roxette, és tik? Valahogy még soha senkivel nem találkoztam, aki azt mondta volna, hogy fúj bazdmeg, ez a Roxette mekkora szar, de tekintve, hogy Queen számok alatt is találtam már olyat, aki megnyomta Youtube-on dislike gonbot, bármi elképzelhető.

Ma ennek alkalmából elmentem a koncertjükre és hogy nincsen ez véletlenül, igen yo számokat pakoltak össze annak idején, bár meglepődtem magamon, hogy csak egyet tudtam az elejétől a végéig kívülről, a Fading Like a Flowert, de azt rommá hallgattam 2007/2008 telén. Másoknak is jelentett kihívást azért a szöveg, amikor az egész aréna szépen, egységben énekelte az It Must Have Been Love-ot, akkor a refrén végét kb. senki nem vágta és olyan lett, hogy It must have been love but it’s over now, From the moment we touched, höböböböbaaaa a ’til the time had run out helyet.

Maga a produkció teljesen a zenére épült, nem volt semmiféle Hörömpő cirkusz meg mutatványosok, meg hát ha akarták se igen bírták volna, mert bár a csávó, Per, igen aktívan ugrált, Marie végig ült és őt úgy kellett betámogatni.

És most egy kis tudtátok-e rovat:

Például azt, hogy az a városi legenda járja, hogy úgy fedezték fel őket worldwide, hogy mikor így Svédországban már menők voltak, pont ott tanult valami amerikai cserediák, aki megvette a The Look-ot és hazavitte és elkezdték játszani a rádiók és aztán egyre többen és aztán mindenki és így?

Meg hogy már így rajok voltak, mikor forgatták a Micsoda nőt és megkérték őket, hogy írjanak egy számot a filmbe és mondták, hogy francokat, van nekik egy eredetileg karácsonyi dalnak készült It Must Have Been Love, vigyék azt, ők aztán nem érnek itten rá ilyenre és mondták nekik, hogy yovan, akkor nem kell a szám, de végül mégis visszamentek hozzájuk, hogy akkor nem-e lehetne-e?

Azt meg én nem tudtam, hogy a Spending my Time mekkora yo, sose figyeltem a szövegét, pedig kb. a fél életemet így éltem le és hogy hű, ez most vágott mellykasba a koncerten. Szerencsére ez volt az egyetlen erőszakos megmozdulás, ezért yo olyan helyekre menni, ahol csak nyuggerek vannak, semmi pogó meg semmi, mindenki áll rendezetten és tapsol szakszerűen.

Hiányérzetem nekem csak egy helyen volt, a Joyride-ban nem csinálta a fütyülést senki meg nem mondták benne a kritikus résznél, hogy ROK-SZETT!, úgyhogy ezeket ott helyben pótoltam önmagam által, mert hát segíts magadon, ha más éppen nem akar.

Ezzel a remek bölcselettel zárom soraimat, aludjatok autókban meg minden.

 
2 hozzászólás

Szerző: be május 20, 2015 hüvelyk Magdi anyus, Your Sex is on Fire, Zenebutik

 

2 responses to “

 1. dzsedaj

  május 20, 2015 at 22:38

  nem volt letöltve a spending my time!!!

   
  • avieee

   május 21, 2015 at 22:39

   Pedig rád is rád fért vón mán!:D

    

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s