RSS

04 jún

Hétfőn, amíg szívta a hajam magába (mármint nem beléd) a szőkét, szaklapokat lapozgattam és egy esküvői mágázin is a kezembe került és arra gondoltam, hogy ó, én de elmennék egy esküvőre és szerdán meg is lettem hívva egyre. Július 3-án lesz, ami ugyan egy péntek, de úgy érezték, hogy valahogy ellentmondásos lenne a függetlenség napján házasodni. Én is próbáltam annak idején a dátumokkal trükközni, mindenképpen szeptemberi esküvőt akartam és az ideális dátum pont annak a fiúnak (Giros) a szülinapjára esett, akivel a volt uram (CS) előtt laktam (nem a buszmegállóban, hanem időben előtte) és úgy éreztem, nem lenne yo, ha a házassági évforduló egybeesne ezzel a dátummal és így egy héttel később lett, de mindig, amikor valahogy feljött, hogy mikor volt az esküvő, akkor úgy számoltam ki, hogy Giros szülinapja + 7 nap, úgyhogy pont ott voltam, ahol a semmit osszák.

A meghívó átadása után meg azon lamentálgatunk fröccsözve, hogy mennyire szép és kiszámíthatatlan a élet: akitől kaptam a meghívót, azzal kb. 1 éve beszéltem először, ő hívott be interjúra és hogy hát mit gondoltam volna én tavaly, mikor még arról meséltem a telefonban ennek a fiúnak, hogy én nagyon szeretem a dolgozó, de szeretnék több okból is a fővárosba költözni, hogy egy év múlva meg már le is építenek onnet, de az esküvőjén együtt iszunk.

A merengés mellett az is megfordult a fejemben, hogy akkor van végre egy határidő, amikorra le kell fogyni, de fél órával később már fagyit ettem, ma meg a mekiben vacsoráztam és ha ilyen felépítéssel kaptam meghívót, akkor csak tán yo leszek a rendezvényen is így végig.

Én nagyon várom, a kedvenc volt kolléganőmmel alszunk majd egy szobában és a meghívó az all inclusive fogyasztás mellett magában foglalja a másnapi reggelit is. Éljen minden ifjú pár!

 
Hozzászólás

Szerző: be június 4, 2015 hüvelyk Liz Taylor

 

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s