RSS

28 Júl

Eléggé yo fej vagyok, mert adok magamnak csokit, meg elviszem magamat enni meg moziba meg koncertre meg nyaralni, meg nagyjából mindent megadok magamnak, amire csak vágyok, de azért lassan nem bánnám, ha lenne kivel megosztani itt a terheket, mert míg itten mindenki nősül meg szüli a gyerekeket halomra, én lófaszt nem tudok felmutatni a témában és úgy érzem, hogy mindenkinek sikerül, csak nekem nem. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy a házasság egyáltalán nem garancia a boldogságra (talán soha nem voltam olyan boldogtalan, mint amíg házas voltam), meg inkább rágnék betont fogszabályzó beállítás után közvetlenül, mint hogy a közeljövőben szüljek, de azért valaki igazán felkaphatná a telefont, hogy napasztmek, elviszlek filmszínházba. És valaki, aki érdekel, nem kérek sokat tényleg, legyen vicces és ennyi. Kurvára leszarom, hogy néz ki (yo, abból még sose volt baj, ha valakinek van szakálla és/vagy hót magas), de nevettessen meg. Nem tudom, lehet van valami rejtett bohóc-szindrómám, hogy engem szórakoztatni kell, de én csak azt szeretném, hogy nyűgözzenek le és értsék, amit mondok. (Tudom, én se vagyok normális, mert legutóbb mondjuk attól voltam elájulva, hogy valakinek átnyújtottam a Beach Party feliratú gyújtómat és rögtön rávágta, hogy “jejejója” és hogy na, erről van szó, kéremszépen!)

A Fővárosi Nagycirkusz gyalog sincs nagyon messze tőlem, lehet el kéne csattogni, aztán megkérdezni valami mutatványost, hogy heló, gyakran jársz ide, vagy hogy elhagytam a számodat, megadod-e a tiédet, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy ha van olyan ritka alkalom, hogy valaki esetleg felkeltené az érdeklődésemet, hát az olyan magasról fosik rám, mint a szakadék (ééérted) és/vagy pont eggyel több asszonya van, mint amennyi optimális lenne.

Hiszem, hogy mindennek megvan az oka és lehet ez a helyzet azért van, mert valaki hamarosan felkeres, hogy szalonna modelleket keresnek és Kaliforniába kellene költöznöm mánazonnal jelleggel és így majd nem lesz nehéz döntést hoznom, hanem mehetek azonnal. Ha a múltkor látta volna valami ügynökség, ahogy belém jönnek az utcán, mert hirtelen megálltam egy hentes kirakata előtt, olyan csodálattal néztem a tepertőt, akkor már régen elvittek volna, de valahogy még nem jött el az én időm.

Amit az utóbbi pár hónapban viszonylag türelmesen el is tudtam fogadni és hogy én addig lekötöm magam, amíg nem érkezik az akárki, de most hétvégén elkezdtem gondolkozni és annak sosincs yo vége, mert csak még több kérdése lesz az embernek és hogy háh, 2013 óta (2 azaz kettő kikúrt éve) nem volt olyan találkozásban részem, amikor mindketten érdekeltek voltunk és hogy most már akkor sosem lesz semmi és nyugodtan menjek el önkéntesnek Afrikába, hogy legalább a yo ügyet szolgáljam, ha már itt nincsen rám igény, vagy költözzek inkább valami szigetre kurvamessze színes madarakat kutatni pampalini kalapban.

Otthon nálunk minden problémára az anyukám által javasolt ultimate megoldás az volt, hogy “verd a segged a földhöz”, de úgy érzem, ebben az esetben ez sem visz előrébb. Úgyhogy most az lesz, hogy semmi, elolvasom az internetet, aztán meg könyvet és alszok.

tumblr_mlpnvhY9ei1qe82j9o1_500

 
7 hozzászólás

Szerző: be július 28, 2015 hüvelyk Love Actually

 

7 responses to “

 1. dzsedaj

  július 31, 2015 at 10:07

  görcsölsz pasztmek, azabaj 🙂

   
  • avieee

   augusztus 1, 2015 at 09:30

   Nem.

    
   • dzsedaj

    augusztus 1, 2015 at 14:08

    ah, nemértek én a nőkhöz 😀

     
 2. D.

  július 30, 2015 at 21:37

  Konkrétan szó szerint ugyanez volt nálam is 2005. decemberében. ( Kurvára emlékszem még az egyedüllét illatára is…., nemhogy a dátumra.) És akkor aszonta az Éccsanyám, higy amíg ilyen lófasz vagyok, nem is lesz senkim.
  Elhittem. Lófaszságot megszüntettem, 1 hónap múlva jött Zember, elég elvetemültnek tűnt, belevágtam.
  Úhhogy 9,5 év egyenlege: Házasság, ami ráadásul a jobbik fajta, plusz két Csemete, szintén jobbikból.

  Gyün az, ki se tudod kerülni!

   
  • avieee

   július 30, 2015 at 23:15

   Teljesen biztos vagyok benne, hogy kikerülhetetlenül érkezik majd, csak néha türelmetlen vagyok, hogy mikormáááár:] Lófaszság megszüntetési technikákat viszont szívesen fogadok!:)

    
 3. Nóri

  július 30, 2015 at 16:20

  Szerintem is jó ötlet!

   
 4. dzsedaj

  július 30, 2015 at 11:40

  ez az afrikai önkéntes munka…

   

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s