RSS

About avie

Első 8 év itt: http://avie.freeblog.hu/

Ha égsz a vágytól, hogy írj e-mailt, akkor tanácsos az avie kukac freemail pont hura küldeni, mert én ott majd elolvasom yol. Ha meg nem írsz, akkor minden este zokogok, hogy mennyire bunkó vagy.

 

6 responses to “About avie

 1. dylen

  augusztus 28, 2016 at 19:17

  nem érhető el az első 8 év 😦

   
 2. dzsedaj

  március 5, 2015 at 01:00

  tupu

   
 3. Á.

  február 13, 2014 at 22:14

  Szóval Avie elkelt.
  😦 😦 😦

   
  • avieee

   február 13, 2014 at 22:17

   Ahahaha, kurvára nem, nyugodtan vegyél nekem holnapra csokit.

    
 4. R.

  január 30, 2014 at 23:07

  Rés a pajzson, hogy ide is lehet kommentálni, de rendes leszek és legyen ez egy őszinte vallomás, egy szív üzen szívnek, egy lábjegyzet a lelkemen, egy sebes, tiszta patak, ami mesél – tőlem, neked – rólad.

  About avie:
  Egy hihetetlenül érdekes embert ismertem meg benned. Te vagy azon kevesek egyike, akik színt visznek a szürkeségbe, akik mernek eltérni az átlagostól. Te vagy az egyik pötty a túrórudin, amitől vicces és színes lesz a papír.
  Tetszik, hogy mindenről van véleményed, amit bátran hangoztatsz is, és az a helyzet, hogy (ritkán mondok ilyet), hogy legtöbbször jól látod a dolgokat. Sokszor sírom ezért el neked a bajom és tolom el nálad a hisztimet, mert tudom, hogy ott kiderül, hogy hülye-e vagyok, vagy my argument is avie approved, ami onnantól kezdve nyert játszma. Eleinte sokszor voltam kicsit zabos rád, mikor teljesen magabiztosan teljes mellszélességgel magam mellé tudtam volna állni mindkét oldalról is akár, te pedig a baráti vállveregetés helyett jól földbetiprottál a nagy nyomoromra rátéve még egy lapáttal. Kellett egy kis idő, mire rájöttem, hogy milyen értékes is az, hogy van egy ilyen ember, akire számíthatok és őszintén el tudja mondani, ha mákos a fogam.

  Ezen kívül is egy nagyszájú, megmondólány vagy, akiről lepereg minden beszólás. De ahogy egyre jobban megismertelek, megtapasztaltam egy olyan oldaladat is, amit szerintem nem sokan. Ugyanolyan vagy mint én, egy nagy strucctojás, 2 méter páncéllal, de belül egy nyálkás lötty (nem pont így akartam befejezni a hasonlatot, az utalás viszont szerintem átment).

  Nem is tetézem tovább. Szerencsés az, aki a barátodnak mondhatja magát.
  Igazából nagy köszönet dzsedajnak, aki által megismertelek és nagy köszönet neked, hogy egyike vagy azoknak, akik el tudnak viselni. Maradj ilyen! 🙂

   
  • avieee

   február 13, 2014 at 22:27

   Ez meg annyira szép és yol esett, hogy zavaromban csak valami kibaszott idétlent tudnék rá itt reagálni, ezért majd máshogy:]

    

Mongyad.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s